Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Λατρεύω το σεξ
Bookmark and Share
01/08/2011
Tiffani Amber

Είμαι είκοσι πέντε και ο γκόμενός μου σαράντα πέντε. Πάντα με τραβούσαν οι μεγαλύτεροι άντρες, κυρίως γιατί ξέρουν να ικανοποιούν σεξουαλικά μια γυναίκα. Τα περισσότερα αγόρια της ηλικίας μου είναι τελείως άσχετοι στο σεξ. Η σεξουαλική μου ζωή με τον δικό μου είναι καταπληκτική, αλλά λίγη. Δηλαδή, μπορεί να αποδώσει μία φορά στις δεκαπέντε μέρες. Τις υπόλοιπες εγώ βολεύομαι με ένα δονητή που μου έχει κάνει δώρο. Δεν αντέχω, όμως, άλλο έτσι, γιατί εγώ θέλω κι άλλο. Πρότεινέ μου μια λύση. Περιμένω.
Λίτσα, Αθήνα

Βρες έναν εικοσάρη που έχει όρεξη για μάθηση και εκπαίδευσέ τον. Με τις αντοχές του και με την τεχνική που θα του μάθεις, θα χορτάσεις σεξ.

 

Έχω βάλει έναν καθρέφτη δίπλα στο κρεβάτι μου, για να μπορώ να απολαμβάνω το θέαμα, καταλαβαίνεις τι εννοώ... Όποια με βλέπει να κοιτάζω εκεί μαζεύεται και μου λέει να κοιτάζω εκείνη. Είναι δυνατόν; Γιατί, στον καθρέφτη αυτή δεν κοιτάζω; Δεν καταλαβαίνω, ποιο είναι το πρόβλημα;
Πάνος, Βάρκιζα

Μπορεί να φοβούνται ότι θα δεις την κυτταρίτιδα, γι’ αυτό κι εσύ από δω και πέρα πήγαινε μόνο με μοντέλα! Αλλιώς, κοίτα διακριτικά ή όταν εκείνη δε σε βλέπει.
 

 

Η γυναίκα μου επιμένει να της αγοράσω ένα γούνινο παλτό από αρκούδα. Εγώ, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν έχω μία και της λέω ότι δεν είναι οικολογικά σωστό να σκοτώνουμε τις αρκούδες, που έχουν μείνει τόσο λίγες στα ελληνικά βουνά, της μιλάω για τον «Αρκτούρο» και τέτοια συγκινητικά, αλλά αυτή δεν υποχωρεί. Θέλει οπωσδήποτε γούνα από αρκούδα. Τι να κάνω;
Βαγγέλας

Να της χαρίσεις ένα δίκαννο και ένα χάρτη της Βάλια Κάλντα και να της πεις πως, αν θέλει γούνα από αρκούδα, να τραβηχτεί μόνη της να τη σκοτώσει.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide