Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Νικητής του GPT Ο Χρήστος Καπράλος
Bookmark and Share
26/05/2011
Χρήστος Καπράλος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες το τελευταίο Greek Poker Tour της season στο Concord Card Casino της Βιέννης. Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Χρήστος Καπράλος, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει στο heads up τον Ουγγρο αντιπαλο του Gyanmati Gabor. Ο Καπράλος πήρε για την επιτυχία του €27,180.

Στο Main Event του Greek Poker Tour συμμετείχαν συνολικά 203 παίκτες, οι οποίοι πλήρωσαν το buy-in €550. Από αυτούς 21 παίκτες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις πληρωμές.  Εκτός από τον Χρήστο στο τελικό τραπέζι βρέθηκαν ακόμα τρεις Έλληνες οι Χρήστος Παπαδάκης και Στέφανος Κόλλιας αλλά και η κυρία Λουκία Κυπραίου. Οι τρεις συμπατριώτες μας αποκλείστηκαν στην 9η, στην 8η και στην 6η θέση αντίστοιχα.

Στο τελευταίο χέρι του Main Event οι δύο αντιπάλοι βάλανε όλα τους τα χρήματα μέσα στο pot στο turn με το board να δείχνει Α-10-9-Κ. Ο Ούγγρος παίκτης κρατούσε ΚΚ αλλά δυστυχώς για αυτόν έπεσε πάνω στο QJ του Χρήστου. Το board δεν άλλαξε τίποτα και έτσι  το τουρνουά κατάληξε σε Ελληνικά χέρια.

Εκτός όμως από το Main Event, Έλληνες κατέκτησαν την πρώτη θέση και σε δύο ακόμα τουρνουά του Greek Poker Tour, το Last Chance Event, με buy-in €200 στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Παναγιώτου, ο οποίος πήρε €2.500 για την επιτυχία του και στο Greek Poker Tour Side Event με buy-in €330 στον οποία πήρε την πρωτη θέση και τα €4.235 που αντιστοιχούσαν σε αυτήν ο Νικόλας Λιάκος. Το μόνο event στο οποίο δεν είχαμε ελληνική επιτυχία ήταν το Omaha Event στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Zapantis Ronald.  

Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια στους Έλληνες παίκτες που διακρίθηκαν στην διοργάνωση μέχρι το επόμενο GPT το οποίο αναμένεται να διοργανωθεί τον  Σεπτέμβριο.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στην ιστοσελίδα www.pokerunion.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide