Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μεγάλες επιτυχίες από Έλληνες παίκτες!
Bookmark and Share
18/05/2011
Poker, πόκερ

Μεγάλη βραδιά η χθεσινή για το ελληνικό πόκερ καθώς τρεις Έλληνες παίκτες κατάφεραν να κατακτήσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα, στο Spring Championship of Online Poker το οποίο διεξάγεται αυτή την περίοδο στο PokerStars. Συνολικά τα χρήματα που συγκέντρωσαν χθες οι τρεις παίκτες ξεπερνούν τα $330.000! Ας δούμε αναλυτικά πως εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον παίκτη με το ψευδώνυμο “ΑΑ Doctor” ο οποίος πήρε μέρος σε ένα από τα πιο ακριβά events της σειράς το SCOOP-19-H $2.100 NL Holdem. Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 495 και το prize pool προσέγγισε το $1 εκατομμύριο. Ανάμεσα στους παίκτες που πήραν μέρος ήταν και πολύ γνωστοί Έλληνες παίκτες όπως ο Σταύρος Κάλφας και ο Γιώργος Καπάλας, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διακριθούν σε αντίθεση με τον “ΑΑ Doctor” που κατάφερα να φτάσει μέχρι το heads-up και τελικά να τερματίσει δεύτερος, κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο αξίας $138.600!

H βραδιά όμως επιφύλασσε συνέχεια και ο επόμενος Έλληνας παίκτης που έκανε αισθητή την παρουσία του στα τραπέζια του PokerStars ήταν ο King_Geoden, o οποίος διακρίθηκε στο SCOOP-19-M κατακτώντας και αυτός την δεύτερη θέση και παίρνοντας μετά από συμφωνία στα τρία άτομα το ποσό των $140.931,02. Το συγκεκριμένο τουρνουά είχε buy-in $215 και συμμετείχαν συνολικά 6.449 οι οποίοι διεκδίκησαν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας $1.289.800.

Από ότι φαίνεται όμως η τύχη ήταν με τους Έλληνες το χθεσινό βράδυ και έτσι δεν άργησε να έρθει και η τρίτη επιτυχία αυτή την φορά σε ένα τουρνουά PL Omaha, το SCOOP- 23-H ($1.050 PL Omaha, 1R 1A, Turbo). Άλλη μία δεύτερη θέση για την χώρα από τον παίκτη με το ψευδώνυμο greatkaspy, o οποίος μάλιστα ήταν και ο μοναδικός Έλληνας που συμμετείχε στο συγκεκριμένο event. Ο συμπατριώτης μας πήρε $60.605 για την επιτυχία του συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την χθεσινό θρίαμβο των Ελληνών.

Εμείς να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους Έλληνες παίκτες για τις επιτυχίες τους και να ευχηθούμε να δούμε και άλλα αντίστοιχα αποτελέσματα και στα υπόλοιπα event του SCOOP.

Μάθε όλα τα τελευταία νέα του πόκερ αλλά και την καλύτερη στρατηγική για να κερδίζεις στο PokerNews.gr και παίξε δωρεάν πόκερ στο PokerXRC.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide