Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Joss Stone
Bookmark and Share
09/02/2011
Joss Stone

Γυμνή με αγκαλιά έναν λούτρινο αρκούδο, φωτογραφήθηκε η βρετανίδα Joss Stone, για την διαφημιστική καμπάνιας υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων!
Η 23χρονη τραγουδίστρια είναι και εκείνη ένας από τους πολλούς stars που έχουν φωτογραφηθεί κατά καιρούς για τη φιλοζωική οργάνωση PETA (..να ναι καλά να μας τους γδύνει!)
Η νέα τους καμπάνια είναι αφιερωμένη στις μαύρες αρκούδες της βορείου Αμερικής, τις οποίες σκοτώνουν για να χρησιμοποιήσουν τη γούνα τους στην κατασκευή των παραδοσιακών καπέλων της βασιλικής φρουράς στη Βρετανία.
«Πολλά άτομα στο Υπουργείο Αμύνης κωλυσιεργούν με αυτό το θέμα, και αισθάνομαι ότι πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο για να σταματήσει η δολοφονία» δήλωσε η Stone! «Είναι καιρός το υπουργείο να αλλάξει και να μην χρησιμοποιεί γούνα για τα καπέλα τους, και ελπίζω η διαφήμιση που έκανα για την PETA να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν αυτό που κάνουν και να  σταματήσουν τους μη αναγκαίους φόνους"
Η sexy τραγουδίστρια αυτή τη περίοδο ζει στην Ισπανία. Πρόσφατα μάλιστα δημιούργησε και τη δική της δισκογραφική εταιρία με τίτλο Stone'd Records, που εδρεύει στο Bristol του Λονδίνου.
Αργότερα μέσα στη χρονιά σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα album με τα καλύτερα τραγούδια της, το οποίο θα έχει τον πολύ πρωτότυπο τίτλο «Super Duper Hits: The Best Of Joss Stone»!

Πηγή: adj.gr

Tags Joss Stone
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide