Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
BROKEN SEALS... RISE
Bookmark and Share
24/01/2011
BROKEN SEALS

BROKEN SEALS... RISE

Μια μουσική για την ανατολή για την ελπίδα για το 2011

Μέσα στο ιδαίτερα «μαύρο» κλίμα της εποχής που διανύουμε, Εξακολουθούμε να ελπίζουμε, να ονειρευόμαστε και να τραγουδάμε.


Οι BS κυκλοφορούν το νέο τους cd, με 8 ολοκαίνουργια τραγούδια τους και μια πολύ πρωτότυπη διασκευή του τραγουδιού της Edith Piaf «Non, Je Ne Regrette Rien».
Μια δουλειά πολύ ολοκληρωμένη κι αντιπροσωπευτική - της σχεδόν δεκαετούς παρουσίας του συγκροτήματος - σε μια ιδαίτερα φροντισμένη έκδοση, με εξώφυλλο από τον αναγνωρισμένο εικαστικό Αλέξη Κυριτσόπουλου και με συνοδευτικό infobook, που διατίθεται σε όλα  δισκοπωλεία σε χαμηλή τιμή.

Η μουσική των BS πιο γερά δεμένη από ποτέ, με μελωδίες που κινούνται σε ολους τους χώρους της ανεξάρτητης ρόκ ποιητικής σκηνής, και με τραγούδια που μαγνητίζουν τόσο από τη ένταση, όσο κι από την εξαιρετική ενορχήστρωση τους (οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει στο studio Magnanimous του Γιώργου Πεντζίκη, και στο Λονδίνο στο “Unity Mastering” Λονδίνο), τους καθιστά σαν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κι αντιπροσωπευτικά γκρούπ της αγγλόφωνης ρόκ μουσικής στην Ελλάδα.

Σας καλούμε να ακούσετε μια συνεπή, χαμηλόφωνη μπάντα και να ανακαλύψετε ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της Ελληνικής ρόκ σκηνής.

Η ιστορία έχει ως εξής
Το γκρουπ ξεκινάει το 1997 στη Θεσσαλονίκη με μερικά live.
H Ιωάννα Τζιατζοπούλου παίζει μπάσο, ο Τάσος Οικονόμου ντραμς, ο Φρανς Μαυροκορδάτος σαξόφωνο και ο George Λαζαρίδης κιθάρες. Ο George είναι ο τραγουδιστής του γκρουπ αλλά επιπλέον γράφει τη μουσική και τους στίχους των κομματιών. Ο George και η Τζο ζούσαν παλιότερα στο Παρίσι, όπου έπαιζαν μουσική με διάφορα σχήματα. Το καλοκαίρι του 1998 ηχογραφούν 6 κομμάτια στη Θεσσαλονίκη, στο στούντιο του Γιώργου Πεντζίκη, Μagnanimus.

Το 2000-2001, ολοκληρώνεται η ηχογράφηση των υπόλοιπων κομματιών στο στούντιο Action, στην Αθήνα, με τον Αριστείδη Χρίστου και τον Λάμπρο Παπαλέξη. Το 2001 μπαίνει ο Πάνος Παπάζογλου στην κιθάρα και κατόπιν ο Χρήστος Παππάς στα πλήκτρα. Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ των Broken Seals, με ομώνυμο τίτλο, από την OLON MUSIC. Η μπάντα έχει δώσει αρκετά και πολύ εντυπωσιακά live σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Επίσης έχει παίξει support στους Madrugada, Mick Harvey, Mercury Rev, Arab Strap, Phil Shoenfelt, Zita Swoon etc.

Το δεύτερο CD των Broken Seals με τίτλο "Rise" μόλις κυκλοφόρησε από την Art Free.
ΜΕΛΗ. Γιώργος Λαζαρίδης (φωνή, κιθάρες)
Τάσος Οικονόμου (ντραμς)
Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα)
Χρήστος Παππάς (πλήκτρα)
Xάρης Αγορίτσας (μπάσο)
ΕΠΙΡΡΟΕΣ. The Velvet Underground, Johnny Thunders, Bob Dylan, Nick Cave, David Bowie, Van Morrison, Stax
ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. Indie Guitar

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
Official Website: http://www.brokenseals.gr
Myspace: http://www.myspace.com/brokenseals
SoundCloud: http://soundcloud.com/brokenseals
Last.fm: http://www.last.fm/music/Broken+Seals
Cd Baby: http://www.cdbaby.com/cd/brokenseals
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Broken-Seals/17003564 3009357
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/broken-seals/id397 054093?ign-mpt=uo%3D4
JANGO:  http://www.jango.com/music/Broken+Seals?l=0

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide