Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
TOMAHOK - ΟΔΒ New Album
Bookmark and Share
10/04/2012
ΟΔΒ

Η TOMAHOK παρουσιάζει την επιστροφή των ΟΔΒ μετά από 2 χρόνια μετά τον Κήπο της Εδέμ του 2009 το νέο τους album ΑΥΡΑ το οποίο διατίθεται για δωρεάν download. LINK FOR FREE DOWNLOAD
Η ενέργεια με την οποία πάλλεται το υλικό και ενεργειακό μας σώμα είναι η ατομική μας δυνατότητα για ύπαρξη, συσχέτιση και ανάπτυξη. Ένας απ' τους τρόπους εκδήλωσης αυτής της ενέργειας είναι τα χρώματα. Εμπεριέχεται μες σ' ένα ‘όχημα’, την αύρα που ανάλογα με τη μορφή και το περιεχόμενο της έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και έκφρασης. Οι αποχρώσεις των χρωμάτων διαφέρουν ουσιαστικά σε κάθε άνθρωπο, καθιστώντας τον καθένα μοναδικό. Εκτός από το βασικό χρώμα η αύρα περιέχει κι άλλα χρώματα, που όμως δεν είναι μόνιμα. Τα χρώματα αυτά μπορεί να αλλάξουν μέσα σε λίγες μέρες ή μήνες και φανερώνουν τα άμεσα βιώματα και επιλογές του ατόμου. Μέσα σε αυτό το δίσκο το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και εκφράζει  κάποια συναισθήματα. Τα συναισθήματα αυτά μεταφράζονται σε χρώματα.
Το τελικό  αποτέλεσμα είναι ένα πάντρεμα συνεχούς αναζήτησης και  μεταβαλλόμενων συναισθημάτων στο πέρασμα των 2 τελευταίων   χρόνων. Θυμός, Έρωτας, Οργή, Χαρά, Λύπη, Μίσος, Αγάπη συντελούν το παρών ηχογράφημα δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα μελωδιών, απόψεων, σκέψεων.

www.tomahok.com
FOLLOW TOMAHOK ON:
facebook
twitter
SUBSCRIBE ON:
youtube

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide