Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Άφησαν το στήθος κι έπιασαν τη θηλή…
Bookmark and Share
11/05/2011
στήθος

Πρόσφατη έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δείχνει πως οι γυναίκες της χώρας, έχουν αυξήσει το ποσοστό των εγχειρήσεων σε θηλές και ρώγες.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με την προσθετική στήθους βέβαια, αφού το ποσοστό αυτό, παραμένει σταθερό.

Ειδική ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για τις επεμβάσεις εισρόφησης ρώγας, την ώρα που υπολογίζεται πως μία στις δέκα γυναίκες, πάσχει από την πάθηση αυτή!

Οι Αμερικάνες πάντως, παραμένουν οι πιο… ευφυείς γυναίκες στον πλανήτη, αφού έχουν βρει κάθε πιθανό εκατοστό του σώματος τους για να επέμβουν με πλαστική. Ο δρ Γκραντ Στήβενς, ιδρυτής της Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Marina (MPSA) στο Μπέβερλι Χιλς, δήλωσε ότι ο αριθμός των γυναικών που ζητούν επανορθωτική επέμβαση για εισρόφηση των θηλών έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Κατά 9% από το προηγούμενο έτος λέει η έρευνα.

«Μολονότι οι ρόγες και οι θηλές είναι κρυμμένες, οι γυναίκες θέλουν να είναι ελκυστικές. Χιλιάδες γυναίκες έχουν δυσμορφίες στις θηλές και στις ρόγες τους, όπως η εισρόφηση της ρόγας, η διόγκωση και οι διογκωμένες ή αποχρωματισμένες θηλές. Πολλές από αυτές τις διαταραχές επηρεάζουν τη λειτουργία των μαστών – λ.χ. τον θηλασμό ή την σεξουαλική ικανοποίηση – αλλά πάνω απ’ όλα επιδρούν αρνητικά στο πως αισθάνονται οι γυναίκες για το σώμα τους».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide