Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν κοπέλες!
Bookmark and Share
15/04/2011
Real Men Don’t Buy Girls

Μια εκστρατεία κατά της παιδικής πορνείας έχει ξεκινήσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα "The Demi and Ashton Foundation" με στόχο την προστασία των ανήλικων παιδιών. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και πήραν μέρος στην καμπάνια με όνομα "Real Men Don’t Buy Girls" (Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν κοπέλες).

O Sean Penn, o Jaime Foxx, o Bradley Cooper, η Jessica Biel, η Sofia Vergara, ο Ben Stiller, ο Gerard Butler, ο Justin Timberlake και η Eva Longoria, είναι μερικά από τα διάσημα ονόματα που συμμετέχουν στη νέα καμπάνια που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε για λογαριασμό του ιδρύματος που διατηρούν η Demi Moore και ο Ashton Kutcher.

Το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε την εκστρατεία με αφορμή ένα ταξίδι του Ashton  Kutcher στην Καμπότζη, όπου έμεινε άφωνος από τα όσα είδε αναφορικά με την εκμετάλλευση των παιδιών. "Έβλεπα 6 και 7 χρονών κοπέλες να βιάζονται για το κέρδος. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο που συμβαίνουν τέτοια πράγματα και εγώ δεν κάνω τίποτα γι’ αυτό", δήλωσε ο ηθοποιός.

Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες 100.000-300.000 παιδιά γίνονται σκλάβοι και πωλούνται για το σεξ, ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο κοπέλες παγκοσμίως είναι μπλεγμένες στην πορνεία.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide