Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στη Centrebet σκεφτόμαστε πάνω απ’ όλα σαν παίκτες
Bookmark and Share
14/01/2011
Centrebet

Greek Specials: όλα τα στοιχήματα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε για την Ελληνική Super League είναι εδώ!

Στη Centrebet σκεφτόμαστε πάνω απ’ όλα σαν παίκτες, γι αυτό πέρα από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς σας προσφέρουμε τώρα το πιο πλούσιο μενού στοιχηματικών αγορών για το πρωτάθλημα που γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλο: την Ελληνική Super League!

Έτσι ανάμεσα στις «παραδοσιακές» έξτρα αγορές κάθε αγώνα, κάθε εβδομάδα μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στη Centrebet.com: 

Α. Ειδικά Στοιχήματα για τους Αγώνες του Σαββατοκύριακου: 
Γηπεδούχοι εναντίον Φιλοξενούμενων! Ποιοι θα βάλουν τα περισσότερα γκολ συνολικά; Οι πρώτοι ή οι δεύτεροι;  Θα είναι ο τελικός αριθμός τερμάτων που θα επιτευχθούν under ή over των 18,5; Σε ποιο παιχνίδι θα μπουν τα περισσότερα γκολ και ποια ομάδα θα βάλει το ταχύτερο γκολ;

Β. Ειδικά Στοιχήματα για τους Αγώνες του Σαββάτου μόνο:
Γηπεδούχοι εναντίον Φιλοξενούμενων! Ποιοι θα βάλουν τα περισσότερα γκολ συνολικά; Οι πρώτοι ή οι δεύτεροι;  Θα είναι ο τελικός αριθμός τερμάτων που θα επιτευχθούν under ή over των 7,5;

Γ. Ειδικά Στοιχήματα για τους Αγώνες της Κυριακής μόνο:
Γηπεδούχοι εναντίον Φιλοξενούμενων! Ποιοι θα βάλουν τα περισσότερα γκολ συνολικά; Οι πρώτοι ή οι δεύτεροι;  Θα είναι ο τελικός αριθμός τερμάτων που θα επιτευχθούν under ή over των 11,5;

Δ. Fantasy Matches:
Εδώ, τα ντέρμπι γίνονται κάθε εβδομάδα, βάσει των γκολ που θα σκοράρουν οι ομάδες στα παιχνίδια τους, κι  ας μη γίνονται τα παιχνίδια στ’ αλήθεια! Έτσι παίξτε π.χ. στο Ολυμπιακός v. ΠΑΟ και το αποτέλεσμα του «φανταστικού» αυτού ντέρμπι θα κριθεί από τα γκολ που θα σκοράρει η κάθε ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό και την Καβάλα αντίστοιχα!

…Γιατί τελικά μόνο στη Centrebet.com οι επιλογές σας είναι ανεξάντλητες! 
Μην περιμένετε λοιπόν. Δείτε τη Super League από άλλη «στοιχηματική γωνία» και προσθέστε ακόμα μεγαλύτερη αξία στις επιλογές σας!

Για να δείτε τις αγορές Greek Specials της Centrebet.com πατήστε εδώ.

Σχετικά με τη Centrebet.com:
Δεκαοκτώ χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1992, η Centrebet συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος στον κόσμο. Σήμερα, η Centrebet Sports διαθέτει περισσότερους από 400.000 πελάτες από 110 διαφορετικές χώρες του κόσμου και προσφέρει παραπάνω από 6.000 διεθνείς αθλητικές και ιπποδρομιακές αγορές σε εβδομαδιαία βάση, πάντοτε με τις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς και με μηδενική προμήθεια σε όλες τις συναλλαγές!

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide