Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μάθε να διασκεδάζεις τις γυναίκες
Bookmark and Share
03/01/2011
Βάσω Κολλιδά, Σύλβια Παπαδάκη

Η Βάσω Κολλιδά και η Σύλβια Παπαδάκη σου ανοίγουν τα μάτια και εξηγούν τι θέλουν από έναν άντρα. Στο μεταξύ, περνούν και μόνες τους καλά, απολαμβάνοντας σαμπάνια,
χαβιάρι και εκλεκτά γλυκά.


Βάσω Κολλιδά
«Ο ιδανικός άντρας καταλαβαίνει ότι όσο αφήνεις κάποιον ελεύθερο, τόσο πιο κοντά σου έρχεται. Δεν έχει όρια, είναι απλός, αυθόρμητος και ζει τη στιγμή. Τελειώνει την Παρασκευή τη δουλειά του, μπαίνουμε σε ένα αεροπλάνο και εξαφανιζόμαστε μέχρι τη Δευτέρα. Αν υπάρχει χημεία, δε χρειάζεται να βγαίνουμε κάθε μέρα έξω με παρέα για να περάσουμε καλά. Μπορούμε να κάνουμε το δικό μας πάρτι μόνοι στο σπίτι. Για να περνάω, όμως, καλά, πρέπει και να μου παρέχει συναισθηματική ασφάλεια, να ξέρω ότι είναι εκεί. Αυτό που βγάζει όταν είναι μαζί μου –το βλέμμα του, ο τρόπος που ακτινοβολεί– θέλω να είναι ξεχωριστό και μόνο για μένα. Μπορεί να είναι ένας πολύ ισχυρός άντρας, αλλά όταν είναι μαζί μου, να αλλάζει. Αν κατακτήσει το μυαλό μου και βγάζει ένα διαφορετικό ρόλο κάθε φορά, το σεξ είναι το πιο ωραίο πράγμα».

Σύλβια Παπαδάκη
«Ο άντρας που θα με κερδίσει ξέρει να περνάει καλά και να διασκεδάζει, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει πολλά χρήματα. Το χιούμορ, η θετική ενέργεια και το κέφι αρκούν. Θέλω να έχει όρεξη για ζωή και να μην κολλάει πουθενά. Δε μου αρέσουν οι σοβαροφανείς. Με γοητεύει να γίνεται το επίκεντρο και να κάνει τους άλλους –όπως κι εμένα– να γελάνε. Μου αρέσει να δείχνει το ενδιαφέρον του, να με κάνει να αισθάνομαι σημαντική γι’ αυτόν, να είναι τρυφερός και περιποιητικός, χωρίς να γίνεται υπερβολικός. Στο κρεβάτι πρέπει να έχει φαντασία, να είναι ανοιχτός σε καινούρια πράγματα και να το απολαμβάνει που είναι μαζί μου. Το επόμενο πρωί, αν μου φτιάξει πρωινό, θα με κερδίσει ακόμα περισσότερο».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide