Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Λαγοί το πρωί... «Κουνελάκια» το βράδυ
Bookmark and Share
07/12/2010
σεξοτουρισμός

«Η κυτταρίτιδα, φιλαράκι, σταματάει στα σύνορα...». Αυστηρή δήλωση, ειδικά όταν γίνεται στα πλαίσια μιας κουβέντας που «κανονικά» δε θα αφορούσε γυναικεία προσόντα, αλλά ο συνομιλητής μας δεν είχε απέναντί του τη σύζυγό του – σε εκείνη μιλάει για μπεκάτσες και λαγούς με πετραχήλια, τα καθαυτό θηράματα. Στην περίπτωσή μας τα θηράματα προσδιορίζονταν με μεταφορική έννοια και είχαν ονόματα, Ιρίνα και Στέφκα, τα οποία δεν αναφέρονταν στην ιντερνετική αγγελία που τις διαφήμιζε: «Two sex-bi ladies only at men who appreciate women’s games and favors! No more excitant pleasure from the sight of two beautiful tigress, tel.: 02945..., city Sofia». Μέσα σε ένα τετραήμερο που διήρκεσε η «κυνηγετική» εκδρομή στη Βουλγαρία οι «τίγρεις» δικαιολόγησαν το χαρακτηρισμό του αιλουροειδούς με το παραπάνω, όπως και τον τίτλο «sex bi», γι’ αυτό και οι δύο φίλοι από τη Θεσσαλονίκη δεν παραπονέθηκαν για την αλμυρή τιμή τους. Πάνω από τέσσερα χιλιάρικα ευρώ πλήρωσαν συνολικά, και θα έδιναν περίπου τα διπλά αν δεν έκαναν παζάρι με τον νταβατζή τους, έναν ταξιτζή που τις έφερε συστημένες στο κυνηγετικό περίπτερο έξω από τη Στάρα Ζαγόρα. Ο Βούλγαρος ταρίφας, μάλιστα, προθυμοποιήθηκε να φέρει και κάτι παραπάνω: μια σεβαστή ποσότητα κόκας, για να πετύχουν τα καρντάσια τις επιδόσεις που απαιτούσε η περίσταση. Αρνήθηκαν, αλλά αντεπεξήλθαν. Ακόμη και στον κυνηγότοπο τις είχαν μαζί τους. «Ξέρεις τι είναι να σημαδεύεις τρυγόνια στο καρτέρι και η γκόμενα να σου γυαλίζει την κάτω κάννη σκυμμένη στα πόδια σου; Τρέμεις λίγο, βέβαια, αλλά και τι έγινε... Αντί να βαρέσεις διακόσια, θα πάρεις εκατό!».

ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ
«Πολλές φορές σου φέρνουν τις κοπέλες χωρίς να τις ζητήσεις» μας λέει ρέκτης του σεξουαλικού τουρισμού με το δίκαννο, που προτιμά να ταξιδεύει με γκρουπ. «Έρχονται και στήνονται στη ρεσεψιόν για να διαλέξεις. Αν κάποιοι θέλουν μεν γυναίκα, αλλά δεν τους κάνει καμία από αυτές που βλέπουν, το λένε και έρχονται άλλες τόσες. Αν, τώρα, δεν έχει κανονιστεί τίποτε από πριν, πας στη ρεσεψιόν και ζητάς το “μενού”. Καταλαβαίνουν αμέσως τι θες, οπότε τους δίνεις κι ένα καλό πουρμπουάρ». Οι τιμές για μια νύχτα, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχουν σχέση με την αμοιβή των πρωτοκλασάτων call girls, οι οποίες κλείνονται συνήθως μέσω Σόφιας και απευθύνονται σε διαφορετική «αγορά». Όταν η εκδρομή είναι ομαδική, τα στάνταρ πέφτουν σημαντικά, όπως και η αμοιβή των κοριτσιών, παρόλο που ανάμεσά τους μπορεί να βρεις ακατέργαστα διαμάντια. «Πριν από έξι εφτά χρόνια σου ζητούσαν δέκα είκοσι ευρώ και τους έδινες άλλα τόσα, για το κιμπαρλίκι. Τώρα ξυπνήσανε και ζητάνε πενήντα εξήντα ευρώ. Αλλά δε βαριέσαι... η αίσθηση ότι είσαι μακριά από το σπίτι σου και κάνεις ό,τι γουστάρεις με τον παρά σου αξίζει περισσότερα».

ΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ
Εκτός από τη Βουλγαρία, όμως, είναι και τα Σκόπια, τα οποία ανεβαίνουν στην προτίμηση των κυνηγών, για παρόμοιους λόγους. «Εκεί έχεις την ίδια εξυπηρέτηση στο κυνήγι, οδηγούς, τζιπ, εκπαιδευμένα σκυλιά και λοιπά, ενώ οι κοπέλες είναι πιο άβγαλτες – και πιο φτηνές» λέει ο πολυταξιδεμένος συνομιλητής μας, που δεν τον πειράζει να αφήνει τα λεφτά του στο κρατίδιο που πάει να μας κλέψει τον Μεγαλέξαντρο. «Γιατί να με πειράξει;» απαντά. «Πάω εκεί άρχοντας, με γλείφουν για ένα ευρώ, τους σκοτώνω τα θηράματα, τους πηδάω τις γυναίκες...». Αλλά και να μην έχεις στόχο τις γυναίκες, θες δε θες μπροστά σου τις βρίσκεις. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο σε επίσημη εκδρομή κυνηγετικών συλλόγων στην οποία συμμετείχε ο κ. Χρήστος Ψυχάρης, διεθνής κριτής μορφολογίας σκύλων και εκτροφέας. Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυαν οι κυνηγοί έτυχε να διεξάγονται και τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Καλοκαίρι» και οι διοργανωτές ικέτευσαν τον Έλληνα κριτή, άμεμπτο οικογενειάρχη κατά κοινή ομολογία, να συμμετάσχει στην επιτροπή. Με τα πολλά δέχτηκε ο άνθρωπος και βρέθηκε να κρίνει τη μορφολογία των καλλονών βαθμολογώντας κατά βούληση, ανεξαρτήτως... ράτσας. Νικήτρια μία 16χρονη, που –όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Έθνος-Κυνήγι– ονειρεύεται μια επίσκεψη στο κυνοτροφείο «Psiharis Ventus» και σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό Κυνηγόσκυλα. Μια και μιλάμε για καλλιστεία, όμως, ποια βαλκανική χώρα έχει τις ωραιότερες γυναίκες, σύμφωνα με έναν πιο «πονηρό» κριτή, το σεξοκυνηγό του δικού μας ρεπορτάζ; «Οι Σέρβες είναι άλλο πράγμα, θεές, αλλά δεν το γύρισαν ποτέ όλες μαζί στην πουτανιά. Ακόμη και στο Βελιγράδι είναι πιο εύκολο να βρεις γκόμενα παρά βίζιτα. Κι αν σε πάρει χαμπάρι κάνας αδερφός ή φίλος ότι πας να πηδήξεις με τα λεφτά σου, την έβαψες. Στη Σερβία πας για κυνήγι. Σκέτο! Αν θες απ’ όλα, πήγαινε Βουλγαρία...».

ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Στη Βουλγαρία, λοιπόν, αλλά πού; Κι εδώ ισχύει ο χρυσός κανόνας: όχι εκεί που πάνε οι πολλοί, εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία των μπαρμπάδων με τα αγροτικά οι οποίοι γεμίζουν κάθε Σαββατοκύριακο τα «μπουζουκομάγαζα» που έχουν στηθεί από την άλλη πλευρά των συνόρων και βολεύονται με τις λουλουδούδες. «Μπαζοθύελλα!» βεβαιώνει κάποιος πιο απαιτητικός που έχει τουφεκίσει στη μισή Ροδόπη. Έχει ζήσει τις καλές εποχές και μπορεί να συγκρίνει. «Ειδικά στα νότια, σε κάτι Σαντάνσκι, Πετρίτσι και δε συμμαζεύεται, είναι βρόμα η δουλειά. Παλιότερα ήταν διαφορετικά, τώρα όλες οι καλές έχουν φύγει στο εξωτερικό. Τίγκα στους γύφτους νταβάδες και στα κοντοπούτανα, που σε χουφτώνουν κανονικά στο δρόμο κι άμα πιάσουν πορτοφόλι, ξέχνα το. Μόνο στα βόρεια μπορείς να βρεις ωραίες πια. Όσο ανεβαίνεις, τόσο καλύτερα. Και με χαμηλότερες ταρίφες... Καλή περίπτωση είναι το Μπλαγκόεβγκραντ. Εκεί γίνεται χαμός, στο δρόμο βλέπεις πέντε γυναίκες για κάθε άντρα. Είναι και το αμερικάνικο πανεπιστήμιο, οπότε καταλαβαίνεις... Εμείς έχουμε κάνει κονέ με κάτι φοιτήτριες της γυμναστικής ακαδημίας κι όποτε ανεβαίνουμε τις έχουμε απίκο, όσες θέλουμε. Κι εκεί να δεις σώματα. Σφιχτή σάρκα, κυνήγι!». Πρέπει να έχεις τον κατάλληλο οδηγό, όμως, για να προσεγγίσεις τέτοια «θηράματα». Οι βετεράνοι του κυνηγετικού σεξοτουρισμού ανεβαίνουν μέχρι τα σύνορα σε παρέες 2-4 ατόμων κι από εκεί τους παραλαμβάνει ο «άνθρωπός τους», συνήθως ταξιτζής, για να τους πάει στον κυνηγότοπο. Ο ίδιος τους βρίσκει ό,τι θέλουν κι ό,τι αντέχει η τσέπη τους. «Οι ταξιτζήδες στη Βουλγαρία είναι το κλειδί για να βρεις αυτό που θες. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις στα σύνορα ταξιτζή που να μιλάει ελληνικά» λέει ο φίλος μας. «Χώρια που σε γλιτώνει από τους τροχονόμους. Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι, άμα ανέβεις με το αυτοκίνητό σου και δουν ελληνικές πινακίδες οι μπάτσοι, σε γράφουν για πλάκα. Οι βουλγάρικοι δρόμοι έχουν περίεργα όρια ταχύτητας. Ξαφνικά βλέπεις όριο 30, κι αν δεν κόψεις, σου την έχουν στημένη».

ΚΑΛΑ ΑΙΜΑΤΑ!

Αν έχεις στόχο τον κυνηγετικό σεξοτουρισμό, πάντως, μη νομίζεις ότι θα δεις ντε και καλά «φως» επειδή έκλεισες θέση σε μια τυχαία εκδρομή που διαφημίζεται σε ένθετα εφημερίδων. Πολλές από αυτές τις εκδρομές όχι μόνο είναι «αθώες», αλλά απευθύνονται και σε ζευγάρια, όπου η γυναίκα είναι απλώς συνοδός ή και κυνηγός, γιατί υπάρχουν και τέτοιες. Πριν κλείσεις, λοιπόν, συζήτα με το διοργανωτή για το τι ακριβώς ψάχνεις χωρίς περιστροφές, δε θα πέσει από τα σύννεφα... Αν σε ενδιέφεραν μόνο τα ορτύκια, ίσως προτιμούσες τα τριφυλλοχώραφα του Αγρινίου, όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι ανεβασμένος – οι πωρωμένοι του αθλήματος, άλλωστε, χαρακτηρίζουν τους κυνηγότοπους της Βουλγαρίας «κοτέτσια» και τους σνομπάρουν. Αν όμως έχεις κατά νου να δοκιμάσεις το κοκτέιλ της αδρεναλίνης με την τεστοστερόνη καθώς η «βελουδομάτα» θα εναλλάσσεται με μια πρασινομάτα στο στόχο σου, πάρε το όπλο σου και ετοιμάσου για μια σεξτρατεία προς Βορράν όσο η σεζόν είναι στο φόρτε της. Καλό βόλι και... καλά αίματα!

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide