Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Monica Bellucci, το πιο «καυτό» άλμπουμ της ζωής της
Bookmark and Share
10/11/2010
Monica Bellucci

Εκατόν πενήντα φωτογραφίες σε ένα βιβλίο…Όλος ο αισθησιασμός της Monica Bellucci αποτυπωμένος στο πιο «καυτό» άλμπουμ της ζωής της!


«Γερνάω καλά», λέει η Ιταλίδα star και παρουσιάζει την βιογραφία της μέσω των πιο σέξι φωτογραφιών της καριέρας της, οι οποίες είναι δημιουργίες διάσημων φωτογράφων, όπως των Peter Lindberrgh, Helmut Newton, Bruce Weber, Ellen von Unwerth και Fabrizio Ferri.


«Σε αυτό το βιβλίο ήθελα να εξυμνήσω κυρίως το σώμα», δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός στη διάρκεια της παρουσίασης του λευκώματος που έγινε στη Ρώμη. «Με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω την βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή. Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ την ζωή», συνέχισε η Belluci, η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε με καυτό μαγιό, αλλά και γυμνή με την κορούλα της στην αγκαλιά.

Το άλμπουμ της ηθοποιού έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στην Ιταλία, ενώ τα έσοδα θα δοθούν σε δύο οργανώσεις: μία ιταλική για γονείς που έχουν παιδιά με καρκίνο και μία γαλλική για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide