Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στα πόσα το καις;
Bookmark and Share
09/11/2010
Kimberly Holland

ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ
Αν τα χέρια σου είναι μπροστά από το στήθος, περιορίζεις την αναπνοή σου.

ΚΟΙΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
Εάν τρέχεις σκύβοντας το κεφάλι, δοκιμάζεις την αντοχή της σπονδυλικής σου στήλης.

ΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

Η ακαμψία των ώμων τούς κάνει να περιστρέφονται περισσότερο, ενώ απαιτεί διορθωτικές κινήσεις από τους γοφούς, που σπαταλούν ενέργεια.

ΧΑΛΑΡΑ!
Άσε τις παλάμες σου χαλαρές. Αυτό βοηθάει και το σώμα να είναι χαλαρό. Καθώς ολοκληρώνεις το διασκελισμό, τα γόνατα πρέπει να δίνουν την κίνηση, ενώ τα πέλματα πρέπει να προσγειώνονται κάτω από τα γόνατα και όχι μπροστά, γιατί λειτουργούν σαν φρένα.

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ
Μην τα χρησιμοποιείς για κινητήρια δύναμη – θα έχεις απώλεια ισορροπίας.

ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ
Ανάπνεε με το διάφραγμα. Αν αναπνέεις με το στήθος, επιβαρύνεις τους ώμους.

ΕΞΩ Ή ΜΕΣΑ;

• Είναι σαφώς καλύτερο να τρέχεις έξω. Αν όμως σου είναι αδύνατον να καλημερίζεις όλη τη γειτονιά τρέχοντας και να ακούς κάθε τόσο «ο δεύτερος πού είναι;», καλός είναι κι ο διάδρομος. Υπάρχουν μάλιστα κάποια μυστικά που θα σε βοηθήσουν να υπερκαλύψεις τα όποια μειονεκτήματα.

• Όταν τρέχεις στην ύπαιθρο, η αντίσταση του αέρα σε κάνει να καις μεγαλύτερο αριθμό θερμίδων, ενώ γυμνάζεσαι περισσότερο. Για να κάνεις την προπόνησή σου στο διάδρομο παρόμοια με το τρέξιμο στη φύση, ανέβασε την κλίση. Έτσι, η δυσκολία θα είναι σχεδόν ίδια.

• Στη φύση το έδαφος στο οποίο τρέχεις είναι ανώμαλο. Έτσι, αναγκάζεις τους αισθητήρες του σώματός σου να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ισορροπία σου. Ο διάδρομος δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι τέτοιο. Μπορείς όμως εσύ να κάνεις κάτι: συμπλήρωσε την άσκησή σου ανεβαίνοντας σε μια σανίδα ενεργητικής ισορροπίας. Αν την καβαλάς μετά το διάδρομο, καθάρισες.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide