Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Το μασάζ κάνει τους άντρες
Bookmark and Share
02/11/2010
Τζέιμς Μποντ

Ίσως έχεις τη στρεβλή εντύπωση ότι τα μασάζ και οι αρωματοθεραπείες είναι για γυναίκες, γκέι και μετροσέξουαλ, άτομα που αρέσκονται στο «ζύμωμα» γλουτών, μέσης και πλάτης, σε μαλάξεις στους μηρούς και στα πέλματα ή –γενικότερα– σε χαϊδολογήματα παντού. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον έχεις ξεχάσει ή αγνοείς τις σκηνές όπου ο Τζέιμς Μποντ απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ συζητώντας συγχρόνως τις λεπτομέρειες ενός ακόμη σχεδίου που θα σώσει τον κόσμο. Και προφανώς δεν είσαι καλά ενημερωμένος για τα πορίσματα της επιστήμης.

ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ...

Δεκάδες επίσημες έρευνες έχουν αποδείξει πως οι θεραπείες αντι-στρες ενός spa δεν είναι μόνο μια «απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης». Υπάρχουν ειδικά μασάζ που καταφέρνουν να απελευθερώσουν τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια, να ξορκίσουν τις επικίνδυνες επιπτώσεις του άγχους, να μετριάσουν τα σημάδια κατάθλιψης, να επαναφέρουν τη χαμένη ενέργεια, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να βελτιώσουν την καρδιαγγειακή λειτουργία του οργανισμού.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πελατολογίου πολλών εγχώριων spa και γυμναστηρίων με υπηρεσίες μασάζ, ο αριθμός των αντρών που τα εμπιστεύονται φτάνει πλέον το 30-35% του συνόλου των επισκεπτών. Μάλιστα, οι πιο εξοικειωμένοι δεν περιορίζονται μόνο στο αθλητικό μασάζ αποθεραπείας, αλλά απολαμβάνουν θεραπείες σώματος με αιθέρια έλαια και body wraps με φύκια.

PLACE TO BE
Ακόμη πιο καλά είναι τα νέα για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την εμπειρία του μασάζ χωρίς λοξά βλέμματα. Τα περισσότερα spa, day spa, γυμναστήρια και εξειδικευμένα ινστιτούτα έχουν εντάξει πλέον στις βασικές υπηρεσίες τους πλήρως αντρικά προγράμματα μασάζ, μαζί με πολλές άλλες ειδικές θεραπείες για τη φροντίδα της αντρικής επιδερμίδας.  Εντέλει, σκέψου ότι πιθανώς το επόμενο hot spot για τρελό φλερτ και καμάκι να είναι το spa της περιοχής σου, εκεί δηλαδή όπου θα βρεθείς ημίγυμνος απολαμβάνοντας το μασάζ της ζωής σου, περιτριγυρισμένος από ένα τσούρμο επίσης ημίγυμνες πελάτισσες.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide