Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Μια νύχτα στο μουσείο αυτοκινήτου. Κέρδισε εισιτήρια από τους «4 Τροχούς»
Bookmark and Share
30/06/2014
4Τροχοί

Στη 44χρονη ιστορία τους, οι 4Τροχοί έχουν μυήσει το ελληνικό αναγνωστικό κοινό στην κουλτούρα της αυτοκίνησης.

Τώρα, σε συνεργασία με το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, προσφέρουν στους αναγνώστες τους την ευκαιρία να περιηγηθούν δωρεάν στους τρεις ορόφους του Μουσείου, να απολαύσουν τη θεματική έκθεση «Made by Hellas» και να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «Ανάμεσα σε δύο νησιά». Τα εισιτήρια για το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουλίου, θα τα κερδίσουν οι νικητές του διαγωνισμού των 4Τροχών (πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής, στους 4Τροχούς Ιουλίου που κυκλοφορούν την Τρίτη 1/7).

Η θεματική έκθεση «Made by Hellas», που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου και πήρε παράταση μέχρι τα τέλη Ιουλίου, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού, είναι αφιερωμένη στην ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και γενικότερα στην εφευρετικότητα των Ελλήνων δημιουργών που έδρασαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στον 5ο όροφο του Μουσείου, ο επισκέπτης θα απολαύσει περίπου 60 εκθέματα, τα οποία όχι μόνο ξυπνούν μνήμες, αλλά και φιλοδοξούν να κινητοποιήσουν το «ελληνικό δαιμόνιο» προκειμένου οι ημέρες δημιουργικότητας να ξαναγίνουν πραγματικότητα.

Το φιλμ «Ανάμεσα σε δύο νησιά», που προβλήθηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, διερευνά τη γέννηση και το θάνατο του Enfield 8000, ενός πρωτοποριακού ηλεκτρικού αυτοκινήτου το οποίο παρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '70 και παρήχθη στη Σύρο, 40 χρόνια προτού ανακαλύψει η αυτοκινητοβιομηχανία τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Info: Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ιουλιανού & Γ΄ Σεπτεμβρίου). Διαθέτει μία εξαιρετική συλλογή αυτοκινήτων που έχει χαρακτήριστει ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες του κόσμου και προσφάτως βραβεύτηκε με το «Certificate of Excellence» του Trip Advisor χάρη στις θετικές κριτικές που έλαβε από τους επισκέπτες του.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide