Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ Η BROOKSBROTHERS ΝΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Bookmark and Share
20/09/2013
BROOKSBROTHERS

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013 - 2014Για δεύτερη χρονιά, συνεχίζεται με επιτυχία η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την BROOKSBROTHERS, η οποία είναι και για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ της ομάδας.

Οι παίκτες της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, το προπονητικό team καθώς και τα Στελέχη, θα φορούν και φέτος, ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά ρούχα της BROOKS BROTHERS, που την καθιστούν συνώνυμο της ποιοτικής ανδρικής ένδυσης παγκοσμίως : το φημισμένο κοστούμι Brookscool σε navyblue απόχρωση, το μοναδικό non-iron πουκάμισο, και την χαρακτηριστική ριγέ γραβάτα της BROOKS BROTHERS.

Η ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, επισφραγίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της BROOKSBROTHERS.

Ο Πρόεδρος της BROOKS BROTHERS κος Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, συνεχάρη την ομάδα για την περσινή της επιτυχία και τόνισε ότι : «είναι πολύ σημαντικό για την BROOKS BROTHERS ότι κατά το πρώτο έτος της συνεργασίας, ο Ολυμπιακός κατέκτησε για άλλη μια φορά την 1η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 40 πρωταθλήματα».
Επεσήμανε ότι η BROOKS BROTHERSπαραδοσιακά –εδώ και δύο σχεδόν αιώνες- ντύνει  αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή. Τέλος, ευχήθηκε μια επιτυχημένη πορεία και φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ανακοίνωσε τη λειτουργία ενός νέου καταστήματος BROOKS BROTHERS που αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στον Πειραιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κος Γιάννης Βρέντζος, ευχαρίστησε την  BROOKS BROTHERS για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην άψογη εικόνα της ομάδας.

Λίγα λόγια για την BROOKSBROTHERS
Με έτος ίδρυσης το 1818 στην Αμερική, η BROOKS BROTHERS έχει καταστεί συνώνυμο της καινοτομίας και της πρωτοπορίας αλλά και της μοναδικής, ανυπέρβλητης ποιότητας στην ανδρική κλασική ένδυση.
Στη διάρκεια της πορείας της, η BROOKS BROTHERS έντυσε και συνεχίζει να ντύνει έως σήμερα τα πιο διάσημα σύμβολα κομψότητας, μεγάλες προσωπικότητες που καθόρισαν την εποχή τους, αλλά και σύγχρονους άνδρες που γράφουν την ιστορία σήμερα. Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου από τον Cary Grant έως τον George Clooney και τον Leonardo Di Caprio, επιχειρηματίες, όπως ο Gianni Agnelli, αλλά και 38 από τους 44 προέδρους των ΗΠΑ, από τον AbrahamLincolnκαι τον J.F. Kennedyέως τον σημερινό  πρόεδρο Barack Obama - προτιμούσαν και συνεχίζουν να δείχνουν την  ίδια προτίμηση στα  ρούχα  της  BROOKS BROTHERS για την απαράμιλλη ποιότητα των υλικών και την προσεγμένη λεπτομέρεια της ραφής τους.
 
Η BROOKSBROTHERS ήρθε στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2008 και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο λιανικής με 11 σημεία πώλησης  : 2 boutique (Σταδίου 4 & Αμερικής, Αθήνα και Golden Hall, Μαρούσι) που φιλοξενούν την πλήρη γκάμα της ανδρικής, γυναικείας και παιδικής συλλογής, 8 shop-in-shop στα ATTICA  Αθήνας, στο ATTICA Golden Hall και στο ATTICA Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης, 1 outlet στο McArthurGlen στα Σπάτα.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide