Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πως η πλαστική χειρουργική μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αισθητικό πρόβλημα
Bookmark and Share
28/06/2013
Χριστίνα Χριστοφορίδου

Η εποχή όπου οι ατέλειες στον άντρα θεωρούνταν γοητεία έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον μπορείς κι εσύ να διορθώσεις ό,τι σε ενοχλεί στην εμφάνισή σου εύκολα και γρήγορα χάρη στις μίνιμαλ αισθητικές επεμβάσεις for guys only. Εσύ εντόπισε το πρόβλημα και ο πλαστικός χειρουργός έχει τη λύση.

Στραβή μύτη: Ρινοπλαστική
Διορθώνει αισθητικά και αναπνευστικά προβλήματα. Μόλις μία ημέρα μετά θα αναπνέεις ελεύθερα, ενώ σε μία εβδομάδα θα επιστρέψεις στο πρόγραμμά σου.

Σακούλες και πεσμένα βλέφαρα: Pinch & laser βλεφαροπλαστική
Προσφέρει άμεσα νεανικό βλέμμα χωρίς μώλωπες και οιδήματα. Χρησιμοποιούνται απορροφήσιμα ράμματα, που πέφτουν μόνα τους την 5η μέρα μετά την επέμβαση.

Ρυτίδες και χαλάρωση : Μίνι λιφτ
Οι νέες προηγμένες μίνιμαλ τεχνικές facelift έχουν φυσικό αποτέλεσμα και αφανείς ουλές, ενώ επιτρέπουν επιστροφή στην καθημερινότητα σε 5-7 μέρες.

Τοπικό πάχος: Λιπογλυπτική
Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή μέθη στο τοπικό πάχος (σε κοιλιά, μέση, πλάτη, βραχίονες, στήθος,
μηρούς και διπλοσάγονο), με αφανείς τομές. Φοράς κορσέ για ένα μήνα, αλλά το οίδημα και οι μώλωπες υποχωρούν σταδιακά από την πρώτη εβδομάδα.

Χαλάρωση: Bodytite
Η νέα τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RFAL™ σμιλεύει και κάνει σύσφιγξη σε περιοχές όπου υπάρχει λίπος και χαλάρωση: στο λαιμό και στο διπλοσάγονο, στο στήθος, στην κοιλιά και στα μπράτσα, στους γλουτούς και στους μηρούς.

Γυναικομαστία: Λιποαναρρόφηση
Πραγματοποιείται λιποαναρρόφηση με ή χωρίς εκτομή του μαζικού αδένα και με αφανή περιθηλαία τομή, ενώ
σε μεγάλη χαλάρωση μπορεί να χρειαστεί σύσφιγξη με Bodytite ή αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος. Γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη.

Κοιλιά: Μίνι κοιλιοπλαστική
Η κοιλιοπλαστική προσφέρει κομψή και σφιχτή κοιλιά, τις γνωστές μας «φέτες», χαρίζοντας αυτοπεποίθηση.
Θα φοράς κορσέ για ένα μήνα, αλλά θα επιστρέψεις στη δουλειά σε μία με δύο βδομάδες.

Έλλειψη όγκου: Βλαστοκύτταρα και μεταμόσχευση λίπους
Ο εμπλουτισμός του λίπους με βλαστοκύτταρα ανεβάζει την επιβίωση του αυτόλογου λίπους στο 90% από 30-50% που ήταν πριν. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μόνιμο και αφορά την αναπλήρωση του χαμένου όγκου
στο πρόσωπο, στο στήθος, στους γλουτούς, στους βραχίονες, στα χέρια και στα πόδια.

Αραίωση μαλλιών: Μεσοθεραπεία ή μεταμόσχευση μαλλιών
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά της αραίωσης των μαλλιών πραγματοποιείται με: α) βλαστοκύτταρα, που λαμβάνονται με ειδική εξεργασία από το λίπος, και β) αυξητικούς παράγοντες πλάσματος και αιμοπεταλίων PRP, που λαμβάνονται από το αίμα. Η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται με τοπική αναισθησία.

Προβλήματα μεγέθους: Αυξητική πέους
Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Θα επανέλθεις στην εργασία σου σε μία εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να απέχεις τουλάχιστον ένα μήνα από έντονα σπορ και από το σεξ. α) Επιμήκυνση πέους γίνεται μέχρι 3,5 εκ. ή και περισσότερο (μέχρι 5 εκ.) κατά περίπτωση με λύση και Ζ-πλαστική των κρεμαστήρων συνδέσμων και V-Y προωθητικό δερματικό κρημνό του εφηβαίου. β) Αύξηση διαμέτρου του πέους μπορεί να δώσει μέχρι περίπου 35-50% με δύο νέες τεχνικές:

1. Μεταμόσχευση αυτόλογου λίπους με βλαστοκύτταρα, που λαμβάνεται συνήθως από την κοιλιά στην περιτονία του δαρτού χιτώνα
2. Τοποθέτηση εμφυτευμάτων scaffolds (biodegradable), που είναι στην ουσία καλλιέργεια κυττάρων του ασθενούς σε ειδικά επεξεργασμένο απορροφήσιμο υλικό.

Ρυτίδες: Botox
Μείωση και πρόληψη των ρυτίδων στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στα μάτια.

Ρυτίδες και ατέλειες προσώπου: Υαλουρονικό οξύ
Επιτυγχάνεται θεληματικό πιγούνι, γωνίες γνάθου, αυξητική ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο, αλλά και γέμισμα των ρινοχειλικών ρυτίδων, αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και εξάλειψη των μαύρων κύκλων.

Δερματικές βλαβες: Laser και ραδιοσυχνότητες
Ανώδυνα και μόνιμα αποτελέσματα στο πρόσωπο και στο σώμα για μείωση των ρυτίδων, ανάπλαση και σύσφιγξη, ουλές, ακμή, ευρυαγγείες, κηλίδες, ραβδώσεις, δερματικές
βλάβες, σπίλους, αποτρίχωση και λεύκανση πρωκτού.

Σύμφωνα με έρευνα, 6 στους 10 Έλληνες κάνουν αισθητικές επεμβάσεις
 

Ευχαριστούμε την Dr. Χριστίνα Χριστοφορίδου, πλαστικο χειρουργό, M.D., ISAPS, ΑSAPS, HESPRAS, Advanced Aesthetic Surgery Fellowship στο Λονδίνο, στη Μελβούρνη και στη Βαρκελώνη (www.christoforidou.gr).

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide