Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Advanced FUE
Bookmark and Share
24/12/2012
Advanced FUE

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης και της φαλάκρας απασχολεί όλο και περισσότερο το σύγχρονο άντρα. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι του λάχιστο ν ένας στους δύο άντρες θα αντιμετωπίσει κάποιου βαθμού φαλάκρα ή αραίωση στη διάρκεια της ζωής του.

Ποιοι παράγοντες επιβαρύνουν την τριχόπτωση; Για την αντρική φαλάκρα υπάρχει γενετικό υπόστρωμα στο DNA κάθε ανθρώπου, ενώ καθοριστικός είναι και ο ρόλος των ορμονών. Επιπλέον, το στρες, η κακή διατροφή και η μόλυνση του περιβάλλοντος διευρύνουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης, η οποία εμφανίζεται ακόμη και σε
πολύ πρώιμη ηλικία, αμέσως μετά την εφηβεία.
Λύνεται το πρόβλημα με φάρμακα; Δεν υπάρχει αποτελεσματική φαρμακευτική θεραπεία που να βοηθά στην επαναφύτρωση των μαλλιών. Υπάρχουν ωστόσο φαρμακευτικές ουσίες, όπως η μινοξιδίλη και η φιναστερίδη, που μπορούν να επιβραδύνουν την τριχόπτωση.
Υπάρχει οριστική και μόνιμη λύση; Η απάντηση είναι θετική και ονομάζεται «μεταμόσχευση μαλλιών». Σε αυτή τη διαδικασία μεταφέρονται υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. Τα νέα μαλλιά, που δεν υφίστανται την επίδραση των αντρικών ορμονών, αναπτύσσονται φυσιολογικά παρέχοντας μόνιμη και σταθερή κάλυψη στην περιοχή όπου μεταφέρθηκαν.
Ποια είναι η πιο εξελιγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών σήμερα; Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών σήμερα είναι η Advanced FUE (Follicular Unit Extraction). Η μεταφορά των υγιών τριχοθυλακίων γίνεται με τη χρήση μικροεργαλείων και είναι μια πολύ λεπτομερής, αλλά ταυτόχρονα απλή,
ανώδυνη και ατραυματική διαδικασία. Η τεχνική αυτή δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης με
100% φυσικό τρόπο. Σε αντίθεση με παλιότερες τεχνικές (όπως η τεχνική strip ή FUT, όπου απαιτούνταν η
λήψη ολόκληρου κομματιού δέρματος και η συρραφή του τραύματος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μόνιμης,
δύσμορφης ουλής στο πίσω μέρος του κεφαλιού), με την τεχνική FUE είναι δυνατή η λήψη χιλιάδων τριχοθυλακίων από τη δότρια χώρα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό σημάδι.
Ποιοι είναι οι υποψήφιοι που μπορούν να ωφεληθούν από τη νέα τεχνική; Πρακτικά όλοι οι άντρες μετά την εφηβεία ανεξαρτήτως ηλικίας που πάσχουν από ανδρογενετική αλωπεκία οποιασδήποτε βαθμίδας μπορούν να βρουν μόνιμη λύση στο πρόβλημά τους. Σήμερα όλο και περισσότεροι άντρες επιλέγουν την Advanced FUE όπως ακριβώς εφαρμόζεται στο κέντρο μας, και μάλιστα αυτή η μέθοδος αποτελεί και επιλογή πολλών επώνυμων Ελλήνων, αφού παρέχει τα καλύτερα και πιο φυσικά αποτελέσματα, χωρίς πόνο, σημάδια και ουλές.

Ο αριθμός των συνεδριών και η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος, τις δυνατότητες της υγιούς δότριας περιοχής, την ηλικία και τις προσδοκίες του ασθενούς. Το κόστος κάθε συνεδρίας ξεκινά από 2.000 ευρώ.

Ευχαριστούμε τον δρα Αναστάσιο Βεκρή, πλαστικό χειρουργό, επιστημονικό διευθυντή των Advanced Hair Clinics & μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) και παγκοσμίου φήμης ειδικό στη χειρουργική αντιμετώπιση της αντρικής τριχόπτωσης, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (info@advancedhairclinics.gr, www.advancedhairclinics.gr, www.facebook.com/advancedhairclinics).
 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide