Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Victoria's Secret: Τα Βίντεο Που Πρέπει Να Δεις
Bookmark and Share
05/07/2012
Victoria's Secret

Όταν γυναίκες με τέλειες αναλογίες, εκπληκτικό χαμόγελο και αποπλανητικό βλέμμα πάνε σε μία παραλία φορώντας -τι άλλο;- μόνο το μαγιό τους, το αποτέλεσμα περιγράφεται μάλλον με τη λέξη "πανικός". Όταν όμως αυτές οι γυναίκες είναι η Αντριάνα Λίμα, η Κάντις Σουάνπολ και τα λοιπά αγγελάκια της Victoria's Secret τότε μάλλον δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει το αποτέλεσμα. Υπάρχει βέβαια μία για να περιγράψει αυτό από το οποίο κινδυνεύεις εσύ από το θέαμα: Εγκεφαλικό!

Δες εδώ για ζέσταμα, για να μην σου έρθει απότομα βρε παιδί μου: Φοίνικες, φίλτρα που κάνουν το ηλιοβασίλεμα μαγευτικό, και ασύλληπτες γυναίκες να βγαίνουν από την παραλία

Τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Κάντις Σουάνπολ απειλεί σοβαρά την υγεία σου: Δεςεδώ

Επειδή όμως δεν είμαστε τύποι που μένουν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, θέλουμε να ακούσουμε τα κορίτσια να μας μιλάνε κιόλας. Δεν είσαι υποχρεωμένος να καταλάβεις τι λένε (θα σου πω εγώ: για τα μαγιό λένε) αλλά θέλεις να ακούσεις το χρώμα της φωνής τους, έτσι δεν είναι; Ε, άκου το (και ταυτόχρονα ΔΕΣ):

Και ναι, φτάσαμε στο καλύτερο -και πιο επικίνδυνο- σημείο. Προμηθεύσου μπουκάλια νερό και βάλε το κλιματιστικό στο φουλ γιατί ξαφνικά θα κάνει κάυσωνα. Η Κάντις Σουάνπολ βγάζει σιγαααα, σιγαααα [όσο πιο βασανιστικά πάει] το μαγιό της. (πιές λίγο νερό πριν το δεις)


Πηγή: yupiii.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide