Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πρόβλημα: Πεσμένα βλέφαρα
Bookmark and Share
22/05/2012
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

Ο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟ ΒΛΕΜΜΑ.

Φαίνεσαι πάντα κουρασμένος και ταλαιπωρημένος, ακόμη και όταν έχεις κοιμηθεί σαν πουλάκι το προηγούμενο βράδυ; Τα μάτια σου έχουν από κάτω «σακούλες» που κάνουν το σέξι κορίτσι της διπλανής πόρτας να σου μιλά στον πληθυντικό; Το πάνω βλέφαρο έχει αρχίσει να κρεμάει πάνω από το μάτι σου και νιώθεις πως η εικόνα σου δεν ανταποκρίνεται στην ηλικία σου; Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μία είναι η απάντηση: βλεφαροπλαστική. Πρόκειται για μια πολύ διαδεδομένη επέμβαση στον αντρικό πληθυσμό, που θα σου «ανοίξει» τα μάτια και θα προσδώσει νεανικότητα και καθαρότητα στο βλέμμα σου. Άλλωστε, η «πρώτη ματιά» είναι που κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Η άνω βλεφαροπλαστική αφορά –προφανώς– το άνω βλέφαρο. Η τομή γίνεται μέσα στη φυσική πτυχή του άνω βλεφάρου και δεν είναι ορατή όταν τα μάτια είναι ανοιχτά. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και αυτό που στην ουσία κάνει ο γιατρός είναι να αφαιρέσει το δέρμα που περισσεύει, αλλά και το λίπος, που συνήθως έχει συσσωρευτεί στην έσω πλευρά του βλεφάρου.

ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Αφορά το κάτω βλέφαρο και υπάρχουν δύο ειδών τομές: η τομή εσωτερικά του βλεφάρου και η τομή ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες. Στην πρώτη περίπτωση αποφεύγεται οποιαδήποτε εξωτερική τομή και η τεχνική πραγματοποιείται κυρίως σε νεότερα άτομα που δεν έχουν δέρμα που περισσεύει, αλλά μόνο λίπος σε περίσσεια. Έτσι, αφαιρείται ή ανακατανέμεται το περιττό λίπος, που είναι υπεύθυνο για τις γνωστές μας «σακούλες». Η δεύτερη τεχνική περιλαμβάνει τομή ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες και στην έξω επιφάνεια του ματιού. Αυτή η τομή είναι κατάλληλη όταν χρειάζεται να αφαιρεθεί και δέρμα από το κάτω βλέφαρο.

Basic Info
• Η επέμβαση διαρκεί 20-30 λεπτά.
• Οι παραπάνω τεχνικές μπορούν να πραγματοποιηθούν και συνδυαστικά.
• Μετά την επέμβαση υπάρχει οίδημα και θολή όραση για περίπου 24 ώρες.
• Δεν απαιτείται διανυκτέρευση στην κλινική.
• Το οίδημα υποχωρεί πλήρως μετά από 10-15 ημέρες.

extra tip
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.

Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Κεραμίδα MD, EBOPRAS, πλαστικό χειρουργό, διπλωματούχο του European Board of Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery, μέλος του ISAPS (International Society of Aesthetic, Plastic and Reconstructive Surgery), μέλος του βρετανικού Registry για πλαστική χειρουργική.
(
www.keramidasevangelos.gr, info@mdone.gr)

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide