Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πρόβλημα: Στυτική δυσλειτουργία
Bookmark and Share
20/04/2012
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Ο DR. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Η δυσλειτουργία στύσης, η αδυναμία δηλαδή επίτευξης στύσης με αρκετή σκληρότητα και διάρκεια ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σεξουαλική επαφή, είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα. Τα καλά νέα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών με δυσλειτουργία στύσης μπορούν να θεραπευτούν. Η τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων αποτελεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία για άντρες που είτε δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα είτε τα φάρμακα τους προκαλούν σοβαρές παρενέργειες ή δεν επιθυμούν τη φαρμακευτική αγωγή.
Η τοποθέτηση
 Η πεϊκή πρόθεση είναι ένα συνθετικό μόσχευμα που τοποθετείται με ειδική χειρουργική τεχνική εξ ολοκλήρου μέσα στο πέος από μια μικρή τομή λίγων εκατοστών. Έτσι, εξασφαλίζεται ένα τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση είναι απλή, διαρκεί περίπου μία ώρα και απαιτεί νοσηλεία μιας μέρας. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση στον άντρα σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους. Συγκεκριμένα, το ποσοστό ικανοποίησης μετά από τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης είναι 93%, ενώ τα ποσοστά μετά από λήψη φαρμάκων και από ενδοπεϊκές ενέσεις είναι 51% και 40%, αντίστοιχα. Η συντριπτική υπεροχή της πεϊκής πρόθεσης σχετίζεται με δύο σημαντικούς παράγοντες: Πρώτον, είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς καμία «προετοιμασία» και, δεύτερον, η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άντρας.

Τα Πλεονεκτήματα
Οι πεϊκές προθέσεις έχουν βοηθήσει πάνω από 300.000 άντρες παγκοσμίως να επανέλθουν σε δραστήρια σεξουαλική ζωή. Οι προθέσεις μεταβλητής σκληρότητας τελευταίου τύπου είναι αποτέλεσμα προηγμένης ιατρικής και μηχανικής τεχνολογίας και προσφέρουν μοναδικά οφέλη:
• Αυθόρμητη σεξουαλική επαφή.
• Άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα (δυνατότητα στύσης οποιαδήποτε στιγμή).
• Δυνατότητα διατήρησης στύσης για όσο διάστημα επιθυμείται.
• Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
(η πρόθεση δεν είναι ορατή).
• Μόνιμη λύση.
• Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός πραγματοποιούνται φυσιολογικά.
• Αποφεύγεται η οικονομική επιβάρυνση για αγορά ακριβών φαρμάκων και ενέσεων.

extra tip
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400.000.

Ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Πουλάκη, MD, PhD, FEBU, χειρουργό ουρολόγο-ανδρολόγο, αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης, διευθυντή Γενικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Ουρολογίας, Νοσοκομείο Metropolitan.
(www.poulakis-urology.com, info@poulakis-urology.com)

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide