Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Πρόβλημα: Ρυτίδες
Bookmark and Share
20/04/2012
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ
ΠΑΡΕΛΘΟΝ.


Tα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο πρόσωπό σου; Μην ανησυχείς, ένας πλαστικός χειρουργός και μία ένεση είναι αρκετά για να σου χαρίσουν και πάλι τη χαμένη σου νιότη. Η αλλαντική τοξίνη τύπου Α είναι μια πρωτεΐνη, γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Botox», που ηρεμεί και χαλαρώνει τους μυς του προσώπου, ώστε αυτοί να μην κάνουν συσπάσεις και άρα να εξαλείφονται οι ρυτίδες.

Η θεραπεία
Το Botox/Dysport δρα και εξαλείφει όχι μόνο τις λεπτές, αλλά και τις βαθιές ρυτίδες. Έτσι, είναι κατάλληλο για το «πόδι της χήνας» ή τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τις ρυτίδες στο μέτωπο, τις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια και τις κάθετες ρυτίδες στο στόμα, κυρίως στο άνω χείλος («ρυτίδες του καπνιστή»). Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η πρωτεΐνη εγχέεται κατευθείαν στους συγκεκριμένους μυς του προσώπου και μετά από 3-5 ημέρες τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ολόκληρη η διαδικασία δε διαρκεί πάνω από 10 λεπτά και φυσικά πρέπει να γίνεται από γιατρό με την κατάλληλη εκπαίδευση.

Αντρική υπόθεση
 Η εφαρμογή του Botox δεν είναι η ίδια για τους άντρες και τις γυναίκες. Γι’ αυτό και η αντρική εκδοχή του Botox είναι γνωστή ως «Brotox». Με απλά λόγια, για τους άντρες ισχύουν τα εξής βασικά:
- Ο γιατρός πρέπει να αφήνει ελεύθερα τα φρύδια, ώστε να μπορείς να τα κινείς ελαφρώς έως και αρκετά, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
- Οι ρυτίδες στο μεσόφρυο, επειδή είναι πιο βαθιές και οι μύες πιο ανεπτυγμένοι, συχνά χρειάζονται συνδυασμένη θεραπεία με Botox/Dysport και υαλουρονικό.
- Η χρήση μεγαλύτερης δόσης φαρμάκου είναι επιβεβλημένη, καθώς οι ρυτίδες στους άντρες είναι πιο βαθιές και πιο «δυναμικές».

Basic Info
• Η διαδικασία είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνη.
• Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 3-6 μήνες.
• Πρέπει να αποφεύγεται η έντονη άσκηση για το πρώτο 24ωρο μετά την έγχυση.
• Μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί προσωρινά οίδημα ή κοκκινίλα.

extra tip
ΤΟ 2009 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 10.000.000 ΕΝΕΣΕΙΣ BOTOX/DYSPORT ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ 7% ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Κεραμίδα MD, EBOPRAS, πλαστικό χειρουργό, διπλωματούχο του European Board of Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery, μέλος του ISAPS (International Society of Aesthetic, Plastic and Reconstructive Surgery), μέλος του βρετανικού Registry για πλαστική χειρουργική.
(www.keramidasevangelos.gr, info@mdone.gr)

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide