Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Το Twitter και η λογοκρισία
Bookmark and Share
22/02/2012
Twitter

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Twitter, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με τα 250 εκατομμύρια posts ημερησίως θα επιτρέψει την λογοκρισία στις αναρτήσεις του από τις ανά τον κόσμο κυβερνήσεις!

 «Καθώς η υπηρεσία μας εξαπλώνεται σε όλα τα κράτη του κόσμου, είναι μοιραίο να βρεθούμε και σε χώρες που αντιλαμβάνονται με διαφορετικό τρόπο την έννοια της ελευθερίας του λόγου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Και συνεχίζει: «Υπάρχουν κράτη τόσο διαφορετικά με τις ιδέες του Twitter, που δεν θα μας επιτρέψουν να βρεθούμε ποτέ εκεί. Αλλά υπάρχουν και κράτη με πολιτιστικές ή κοινωνικές ιδιαιτερότητες, όπως η Γερμανία για παράδειγμα, η οποία απαγορεύει τις αναρτήσεις που επικροτούν τον Ναζισμό. Έπρεπε να δώσουμε στις κυβερνήσεις τους το δικαίωμα αυτό».

Έως τώρα, ο μόνος τρόπος για να μπλοκαριστεί κάποια ανάρτηση στο Twitter ήταν μέσω της επιλογής «delete». Από εδώ και στο εξής, οι κυβερνήσεις θα μπορούν να εμποδίζουν όχι μόνο τα «ενοχλητικά» posts, αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες της χώρας από το να τα δουν. Φυσικά, εκτός της συγκεκριμένης χώρας, το post θα είναι ελεύθερα ορατό και προσβάσιμο.

Περίεργοι καιροί...
 

Πηγή: t3mag.gr

Tags Twitter
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide