Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
HOTEL PRIAMOS
Bookmark and Share
06/02/2012
HOTEL PRIAMOS

Δε θεωρείται τυχαία μοναδικό στο είδος του, ονομαστό για τη διακριτικότητα απέναντι στους πελάτες του και προσιτό όσον αφορά τις τιμές του. Οι σουίτες του ξενοδοχείου Priamos έχουν σχεδιαστεί από γνωστούς Γάλλους διακοσμητές, οι οποίοι άντλησαν έμπνευση από την αυθεντική vintage παριζιάνικη αισθητική για να δημιουργήσουν τις πιο ερεθιστικές σουίτες που θα εντοπίσει κανείς σε ευρωπαϊκό ξενοδοχείο. Τολμηρά υφάσματα και έντονα χρώματα, βελούδινες ταπετσαρίες, πολυτελείς κρεβατοκάμαρες, φλωρεντιανά φωτιστικά και παριζιάνικα έπιπλα μετατρέπουν το κάθε δωμάτιο σε ένα μικρό παράδεισο αισθησιασμού, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα, βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν της χρυσής εποχής του Moulin Rouge. Το ξενοδοχείο Priamos αποτελεί μια νέα πρόταση για εκείνους που αναζητούν το απόλυτα ερωτικά φορτισμένο περιβάλλον που θα στεγάσει τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές. Η λίστα περιλαμβάνει 50 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες, μεταξύ των οποίων η Top Μωβ, η Καρδιά, η Moulin Rouge, το δωμάτιο Φαντασία, το Fashion και το Hollywood.

Φωκιανού 26, Αθήνα, τηλ.: 210 7295930-1,  www.hotelpriamos.gr

SEX ΣΤΟ SPA
Πώς να το κάνετε στην μπανιέρα, στο τζακούζι  Ή ΣΤΟ χαμάμ χωρίς να γίνετε μούσκεμα.

• ΑΤΙΜΟ WATERPROOF
Τι πιο λογικό να σκεφτεί κανείς ότι με τόση υγρασία που σας περιβάλλει η διείσδυση θα γίνει πιο εύκολα. Έλα, όμως, που το νερό ξεπλένει το φυσικό λιπαντικό του κόλπου της, πράγμα που δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για αμφότερους. Τη λύση θα τη δώσει ένα λιπαντικό που περιέχει σιλικόνη, το οποίο θα της ζητήσεις να χρησιμοποιήσει πριν κάνετε το «μπλουμ». Το κυριότερο, βέβαια, είναι να τη χαλαρώσεις. Όσο λιπαντικό κι αν χρησιμοποιήσετε, αν επιμένει να σφίγγεται εμποδίζοντας την είσοδο, δουλειά δε γίνεται.

• ΣΤΑΣΗ «ΦΑΕ ΠΟΡΤΑ/ΤΟΙΧΟ»
Η παρτενέρ σου στέκεται όρθια, στηρίζεται με τα χέρια της στην πόρτα/τοίχο και ανοίγει καλά τα πόδια της. Μπαινοβγαίνεις με απαλές κινήσεις. Τα χέρια της φρενάρουν την πόρτα/τοίχο, ενώ από το παραθυράκι κόβει κίνηση (έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να σας αιφνιδιάσει κάποιος). Αν περνάει από το χέρι σας, ρίξτε ένα πλαστικό πατάκι για να αποφύγετε τη γλίστρα.

• ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΨΙΜΟ
Μπείτε μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό και αιθέρια έλαια. Εκείνη μπροστά, εσύ πίσω. Πάρε το λαδάκι και κάν’ της μασάζ στην πλάτη και στον αυχένα. Άσε το έλαιο να πάει παντού και με τις παλάμες φτάσε στους γλουτούς και στα οπίσθιά της. Οι δυνατές κινήσεις κυκλικές εκεί είναι ό,τι καλύτερο. Να είσαι σίγουρος ότι θα πάρει γερά μπρος.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide