Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
GLS BOUTIQUE HOTEL... ΠΡΟΣΕΧΩΣ HOTEL PRIAMOS No2
Bookmark and Share
06/02/2012
GLS BOUTIQUE HOTEL

Δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να ικανοποιήσει στον υπερθετικό βαθμό τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών και πράγματι δεν έχει αποκλίνει καθόλου από το στόχο αυτόν. Το ξενοδοχείο GLS Boutique βρίσκεται στην παλιά παραλιακή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, απέναντι από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), έτοιμο να προσφέρει μια άνετη και αξέχαστα απολαυστική διαμονή, βασισμένη στο τρίπτυχο «φαντασία-πολυτέλεια-διακριτικότητα». Τα ανακαινισμένα δωμάτιά του συνδυάζουν αρμονικά το κλασικό στοιχείο με το σύγχρονο και μέσα από ένα ιδιαίτερα ηδονικό design συνθέτουν μια μαγική ατμόσφαιρα, από την οποία γεννιούνται αποκλειστικά μοναδικές στιγμές. Η πολυετής πείρα των ιδιοκτητών στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό, το ποιοτικό service και οι φιλικές τιμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας του GLS.

Λεωφ. Ποσειδώνος 53 & Πλάτωνος 1, Μοσχάτο, τηλ.: 210 9409558-9,  www.glshotel.gr


ΑΧΤΥΠΗΤΑ ΝΤΟΥΕΤΑ

• Δάσκαλος-μαθήτρια
Φορώντας κάλτσες μέχρι το γόνατο και κοντή καρό φουστίτσα, σε πλησιάζει με το βλέμμα κατεβασμένο περιμένοντας να την «τιμωρήσεις». Ακόμα κι αν δεν ήταν δική σου ιδέα αυτό το παιχνίδι, πρέπει να παραδεχτείς ότι το να τη βλέπεις ντυμένη έτσι είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό.

• Μπάτσος-παραβάτης
Με την απειλή ότι θα της κόψεις μια κλήση, ανάγκασέ τη να σε ικανοποιήσει σεξουαλικά. Απαραίτητη η στολή του αστυνόμου, προαιρετικό, αλλά ιδιαίτερα ερεθιστικό το κλομπ (που μπορεί να έχει και περισσότερες από μία χρήσεις...) και η ανάλαφρη ενδυμασία της.

• Νοσοκόμα-ασθενής
Οι ζαρτιέρες και η έλλειψη άλλου εσωρούχου μπορούν να εκτοξεύσουν στα ύψη τη λίμπιντό σου όταν σκύβει να σου φτιάξει το κρεβάτι. Άλλωστε, ο «άρρωστος» δε γίνεται καλά μόνο με σούπες, αλλά και με σεξουαλικές χάρες.

• Dominatrix-Υποτακτικός
Αρχικά μπορεί να σε τρομάξει αυτή η προοπτική, αλλά αν δε σε κάψει πολύ με το κερί της, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς. Η Μαντόνα στην ταινία Body Of Evidence έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές mainstream dominatrix γυναικών.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide