Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η Durex υποστηρίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις ΜΚΟ PRAKSIS και Κέντρο Ζωής στη μάχη ενάντια στο AIDS
Bookmark and Share
08/12/2011
Durex

Αθήνα, 7η Δεκεμβρίου 2011: Η Durex προσφέρει πάνω από 60.000 προφυλακτικά για να υποστηρίξει τις δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ και των ΜΚΟ PRAKSIS και Κέντρο Ζωής καθώς και άλλων οργανώσεων με στόχο την πρόληψη, την πληροφόρηση, αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους μόλυνσης από τον ιό HIV/AIDS. Οι δράσεις αυτές θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου 2011 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Οι προσπάθειες της Durex να ευαισθητοποιήσουν τους νέους αποτυπώνονται σε μια σειρά παράλληλων δράσεων και πρωτοβουλιών, σε συνεργασία με υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αλλά και καταστήματα λιανικής πώλησης. Η έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας εκφράζεται με τη διανομή περισσότερων από 60.000 προφυλακτικών Durex, αλλά και ενημερωτικού υλικού σχετικά με τους κινδύνους μόλυνσης με HIV/AIDS, σε όλη την Ελλάδα. Το κάθε προφυλακτικό Durex βρίσκεται μέσα στην ειδικά σχεδιασμένη θήκη/ συσκευασία Durex Jeans, μέσω της οποίας παρέχεται στοχευμένη ενημέρωση και πληροφόρηση για τα σημεία, στα οποία μπορεί κάποιος να απευθυνθεί προκειμένου να εξεταστεί. Το φυλλάδιο επιμελήθηκε η Praksis.

Ενδεικτικά, οι διανομές ενημερωτικού υλικού και προφυλακτικών θα πραγματοποιηθούν από τις ΜΚΟ και το ΚΕΕΛΠΝΟ σε καφέ, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, ενώ στις δράσεις σμμετέχουν και σε μια σειρά καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (Μασούτης, Carrefour, Hondos Center κ.α.) σε συνεγρασία πάντα με τη Durex. Παράλληλα, στο πλαίσιο των ενεργειών θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, αλλά και ενημερωτικές συναντήσεις.

Η Durex, Νο 1 εταιρεία προφυλακτικών στον κόσμο υπογραμμίζει τη σημασία της ενημέρωσης και της επαγρύπνησης γύρω από το AIDS και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα.

www.durex.com/gr 

Tags Durex
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide