Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Bar Code
Bookmark and Share
18/11/2011
Amy Sue Cooper

Ο ΝΕΟΣ
Πώς θα τον καταλάβεις: Η συνοδός σου δεν έχει πιει ποτέ Cosmopolitan. Αποφασίζει, λοιπόν, να δοκιμάσει και ρωτάει το σερβιτόρο πώς φτιάχνεται το κοκτέιλ. Η απάντηση; «Μισό λεπτό,
να ρωτήσω τον μπάρμαν».
Τι να προσέχεις: Τις προτάσεις του. Είναι δυνατόν να αφήσεις ένα σερβιτόρο που δεν ξέρει πώς φτιάχνεται το Cosmopolitan να σου προτείνει οτιδήποτε;

Ο ΠΑΛΙΟΣ
Πώς θα τον καταλάβεις: Δουλεύει τόσα χρόνια στο ίδιο μαγαζί που αντί να πηγαίνει αυτός στους πελάτες, οι πελάτες πάνε σ’ αυτόν. Ράθυμος μέχρι υπνηλίας, θεωρεί πως δεν έχει να αποδείξει κάτι – όχι στο αφεντικό του, σίγουρα όχι σ’ εσένα.
Τι να προσέχεις: Μην τον πηγαινοφέρνεις αν δεν έχεις σοβαρό –για εκείνον– λόγο. Γι’ αυτά υπάρχουν οι «νέοι». Όχι, δε θεωρεί το νερό σοβαρό λόγο.

Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
Πώς θα τον καταλάβεις: Την έχει ανάγκη τη δουλειά το παιδί και του φαίνεται. Έχει τόσο άγχος, που αν συνεχίσει έτσι, θα τη χάσει. Αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Αν ήθελες να αισθανθείς άσχημα, θα καθόσουνα σπίτι να δεις τηλεόραση.
Τι να προσέχεις: Καλού κακού, έχε το νου σου κάθε φορά που περνάει φορτωμένος με ποτήρια. Οι πιθανότητες είναι 50-50...

Ο «ΜΕΤΡ»
Πώς θα τον καταλάβεις: Έχει δουλέψει στα καλύτερα μαγαζιά και θα σου το πει (χωρίς απαραίτητα να τον ρωτήσεις). Ως εκ τούτου, ξέρει καλύτερα από σένα. Θα σε εξυπηρετήσει, αλλά για κάθε παραγγελία σου θα έχει και μια αντιπρόταση.
Τι να προσέχεις: Θυμάται τα πάντα και πάνω απ’ όλα θυμάται τα tips. Αν δεν του άφησες την τελευταία φορά, κακό του κεφαλιού σου.

Ο «ΑΛΛΟΥ»
Πώς θα τον καταλάβεις: Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται περί αδικημένου από τη ζωή και τα κυκλώματα καλλιτέχνη. Στο μυαλό του θα έπρεπε να τον σερβίρεις εσύ, αλλά ας όψεται το σύστημα, του οποίου βέβαια μόλις έγινες γρανάζι.
Τι να προσέχεις: Να μην εκνευριστείς όταν σου φέρει λάθος ποτό (ή καθόλου ποτό). Όταν του έδινες παραγγελία, σκεφτόταν τον επόμενο ρόλο (που δε θα πάρει).

Η «KILLER»
Πώς θα την καταλάβεις: Στο συγκεκριμένο τύπο θηλυκού σερβιτόρου πάντα κάτι «πετάει»: τα χείλη, το στήθος ή ο κώλος. Το κάθε «πέταγμα» είναι απολύτως εσκεμμένο και σε προκαλεί να της δώσεις σημασία. Επιτυχημένα...
Τι να προσέχεις: Πρώτον, αν συνοδεύεσαι, θα εκτεθείς. Δεύτερον, αν δεν της δώσεις σημασία, θα πιστέψει πως είσαι γκέι και, τρίτον, αν δεν έχεις πολλά λεφτά, μη χαλάς πολλά λεφτά. 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide