Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
9+1 ασκήσεις θάρρους
Bookmark and Share
12/10/2011
April Cheryse

«Ακόμη και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει από ένα βήμα» ισχυρίζονται οι Κινέζοι και το «Άι χάσου, μυρμηγκάκι» του «δειλού Μήτσου» αποτελεί ένα καλό ξεκίνημα. Για να καταπολεμήσεις οριστικά τη δειλία σου –επίκτητη είναι και όχι έμφυτη–, χρειάζεται να κάνεις 10 απλά βήματα. Σε αντάλλαγμα των προσπαθειών σου, θα γλιτώσεις το εγκεφαλικό (προς τα εκεί οδεύουν οι ανασφαλείς, σύμφωνα με τις έρευνες) και, το κυριότερο, θα αρχίσεις να προσελκύεις γυναίκες. Ό,τι πιο ευχάριστο, δηλαδή, μπορεί να σου συμβεί σε περίοδο κρίσης (εκτός από ένα Τζόκερ μετά από απανωτά τζακπότ).

ΜΙΛΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ
Για να μπορέσεις να ξεμοναχιάσεις, δειλός άνθρωπος, μια κοπέλα, αψήφησε τις συμβουλές που σου έδινε η μητέρα σου όταν ήσουν μικρός και ξεκίνα να μιλάς σε αγνώστους, ιδιαίτερα σε όσους απέφευγες μέχρι σήμερα: έναν ταμία ή τον ευγενικό φαρμακοποιό. Έτσι θα αποκτήσεις σιγά σιγά την άνεση που χρειάζεται για να της πιάσεις την κουβέντα με απολύτως φυσικό τρόπο.

ΠΡΟΒΑΡΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ
Τίποτε δεν «ευνουχίζει» χειρότερα έναν άντρα από τη μούγκα στη θέα μιας γυναίκας που τον ενδιαφέρει. Πρόβαρε προκαταβολικά στο μυαλό σου διαφόρων ειδών θέματα προς συζήτηση, αποφεύγοντας οπωσδήποτε την αδειοδότηση των ΠΑΕ και την αναδιάρθρωση του εθνικού μας χρέους.

ΔΙΑΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ
Μια φοβισμένη σιωπηλή μπακουροπαρέα, της οποίας το κάθε μέλος βρίσκεται στα όρια κρίσης πανικού, είναι κάθε άλλο παρά ελκυστική στις κοπέλες που θέλουν να χαρούν τη ζωή. Παρομοίως, ελκυστικός δε θα δείχνεις αν είσαι το μοναδικό «σεμνό» μέλος μιας παρέας από «μπήχτες». Αντίθετα, μια «ισορροπημένη» παρέα, όπου η εξυπνάδα του ενός πυροδοτεί το ευφυολόγημα του άλλου, τηρεί τις προδιαγραφές των εν λόγω κυριών.

ΠΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
«Τραγούδα δυνατά, γιατί, πρώτον, σε τονώνει και, δεύτερον, εξοικειώνεσαι με τον ήχο της φωνής σου» ισχυρίζεται η Βρετανίδα ειδήμων σε θέματα σχέσεων και σεξ Σιμόν Μπιεν. Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρει...

ΧΑΙΡΕΤΑ (ΚΑΙ) ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ
Διάλεξε από την αρχή τον τρόπο χαιρετισμού σου. Θα έχεις έτσι λιγότερο άγχος όταν έρθει η ώρα, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε ένα πολυσύχναστο μέρος, όπως ένα μπαρ.

KEEP GOING
Μην αφήνεις το σημάδι σου σε ένα χώρο –και μαζί τις όποιες πιθανότητες να γοητεύσεις μια γυναίκα– όντας ο μοναδικός άνθρωπος στην πίστα που στέκει ριζωμένος ή κουνάει διακριτικά το πάνω μέρος του σώματός του. Μπες στο ρυθμό!

IΣΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ
Η αποκρυπτογράφηση της γλώσσας του σώματος είναι κατηγορηματική: ένας καμπουριασμένος άντρας είναι loser ή βαρύνεται από ενοχές. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αυτό που περιμένει μια γυναίκα, που συνήθως αναζητά ένα «σίγουρο» άντρα για να ακουμπήσει.

ΜΙΛΑ ΤΗΣ
«Κρείττον σιγάν» ισχυρίζονταν οι πρόγονοί μας και είχαν δίκιο, κυρίως για όσους εκστομίζουν παντός είδους δηλώσεις στο δελτίο του Star. Η σιωπή, όμως, δεν είναι χρυσός όταν απέναντί σου (δίπλα, πλησίον...) υπάρχει κάποια που σε ενδιαφέρει. Δε θα την ερμηνεύσει ως σοφία, αλλά ως ένδειξη απαξίωσης.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΩΤΑ
OK, η θέα της Όλγας Φαρμάκη είναι αρκετή για να πισωγυρίσει τη θεραπεία αποκατάστασης του θάρρους που κάνεις. Το ίδιο άλλωστε θα συνέβαινε στους περισσότερους – «ποιος-είμαι-εγώ-που-θα-με-προσέξει-η-θεά». Τη θέλεις όμως σαν τρελός. Μια καλή πρακτική είναι να ξεκινήσεις μια συζήτηση με τον περίγυρό της, τις φίλες που τη συνοδεύουν, με τις οποίες θα είσαι πιο άνετος επειδή δε σε ενδιαφέρουν. Έτσι, όταν αργά ή γρήγορα μπει στην κουβέντα και εκείνη, θα συζητήσετε χωρίς ένας γλωσσοδέτης να σε αναγκάζει να τραυλίζεις ενδιαφέροντα, πλην όμως ακατάληπτα λόγια.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΣΑΙ
Τα μάτια της Έφης Κυριάκου σε έχουν παγώσει και δε βγάζεις κιχ. Πάλι καλά, γιατί αυτά της Μέδουσας πέτρωναν όποιον τα κοιτούσε. Ο Περσέας, που τη σκότωσε, έγινε αόρατος, εσύ αντίστοιχα απλώς επικεντρώσου στη μύτη της και ξεκίνα να της μιλάς. Θα διαπιστώσεις πως η φωνή θα κελαρύσει από μέσα σου όπως το νερό στη Σάριζα. 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide