Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αντίο, Steve Jobs
Bookmark and Share
06/10/2011
Steve Jobs

Ο κόσμος της τεχνολογίας έχασε έναν μεγάλο οραματιστή. Ο Steve Jobs άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες ώρες, έχοντας χάσει τη μάχη που έδινε επί σειρά ετών με την επάρατη νόσο. Ο άνθρωπος που μας χάρισε το iPod, το iPhone και το iPad "έφυγε" σε ηλικία 56 ετών.
Τα προβλήματα υγείας του Jobs ήταν γνωστά εδώ και χρόνια, καθώς είχε αναγκαστεί να απουσιάσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα προκειμένου να νοσηλευτεί και να αναρρώσει.Κάθε φορά που έφευγε, οι οπαδοί του φοβούνταν ότι δε θα τον ξαναδούν και κάθε φορά που γυρνούσε άπαντες ήλπιζαν ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον καρκίνο. Δυστυχώς, όμως, δε θα τον δούμε να αγωνίζεται πάλι απέναντι στον καρκίνο και να επιβιώνει.
Γνωρίζοντας, προφανώς, ότι το τέλος του πλησιάζει, ο Jobs παραιτήθηκε από την ηγεσία της Apple τον περασμένο Αύγουστο, δίνοντας το "δαχτυλίδι της διαδοχής" στον Tim Cook. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου αφεντικού έγινε στα αποκαλυπτήρια του iPhone 4S, ένα event που τελικά θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων ως η μέρα πριν το τέλος του μεγάλου Steve Jobs.
Ο Jobs "έφυγε" ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του Laurene, τα δύο τους παιδιά και την κόρη του από προηγούμενη σύντροφο.
Είναι βέβαιο ότι θα μας λείψει...

Πηγή: pcmag 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide