Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Good Food Mood
Bookmark and Share
05/09/2011
Caitlin Lee

Εκτός από αυτά που μπορείς να κάνεις, υπάρχουν και αυτά που μπορείς να φας, ώστε να σου ανέβει η διάθεση και να προσγειωθείς πιο ομαλά ενόψει της εργασιακής χρονιάς που σε περιμένει.

ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Περιέχει φλαβανόλες, που αυξάνουν την παροχή αίματος στον εγκέφαλο. Τρώγοντάς την απελευθερώνονται ενδορφίνες, που χαρίζουν ευεξία ανάλογη με αυτήν που ακολουθεί τη σωματική άσκηση. Φρόντισε να καταναλώνεις προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και όχι τα φτηνότερα, πλην όμως τίγκα στη ζάχαρη υποκατάστατα. Και αν η πρώτη μέρα στο γραφείο δε σου φτιάξει τη διάθεση, τουλάχιστον δε θα σου τη χαλάσει.

ΚΑΡΥΔΙΑ

Όχι μόνο θυμίζουν εγκεφάλους, αλλά είναι και πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία χρησιμοποιούνται από τα εγκεφαλικά κύτταρα για να βελτιώσουν τη λειτουργία του μυαλού. Το τελευταίο θα σου φανεί χρήσιμο στο πρώτο meeting της νέας σεζόν...

ΨΗΤΕΣ  ΠΑΤΑΤΕΣ

Ταπεινές ξεταπεινές, οι πατάτες διαθέτουν ποσότητες βιταμίνης Β6, η οποία, εκτός των άλλων, διευκολύνει τον οργανισμό στην πρόσληψη ενέργειας από τις τροφές. Επίσης, συνεισφέρει στη μείωση της κόπωσης, μπας και με τόση δουλειά που θα σε περιμένει τη βγάλεις ξεκούραστα.

ΣΟΛΟΜΟΣ

Αν χρειάζεσαι κι άλλη αφορμή για να φας σολομό, πέραν του ότι το ψάρι είναι εν γένει «σικ», μάθε πως από αυτό (όπως και από την έκθεση στον ήλιο) μπορείς να λάβεις βιταμίνη D. Αυτή με τη σειρά της αυξάνει την απελευθέρωση στον οργανισμό της ορμόνης σεροτονίνης, κύριας υπεύθυνης για την καλή διάθεση. Θυμήσου, ωστόσο, ότι οι σολομοί, μαζί με τα περισσότερα πράγματα που παρέχουν ευχαρίστηση σε έναν άντρα, καλύτερα να είναι ελευθέρας βοσκής...

ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

Είναι πλούσιο σε χρώμιο, ένα μέταλλο που τιθασεύει τις λιγούρες για γλυκά γεύματα. Η αποφυγή τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή λίπος σε καθιστά λιγότερο ευερέθιστο και με καλύτερη διάθεση.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide