Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Shoe Business
Bookmark and Share
31/08/2011
Morgan Reese

Τα παπούτσια της αποκαλύπτουν όσα χρειάζεται να ξέρεις για εκείνη. Από την επιλογή της δε στο πρώτο ραντεβού μπορείς να καταλάβεις ακόμα περισσότερα.

ΦΛΑΤ
Μια γυναίκα που φοράει συνήθως φλατ παπούτσια δείχνει ότι αισθάνεται σίγουρη για το ποια είναι ή ότι δε νιώθει καλά να επιδεικνύεται, αφού πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά όμορφη για να το κάνει. Όπως και να 'χει, δεν της αρέσει να την αντιμετωπίζουν σαν «γκομενάκι», ούτε να είναι έξω από τα νερά της. Είναι επιφυλακτική, κλειστός χαρακτήρας και θέλει να νιώθει χαλαρή, άνετη, ασφαλής και σίγουρα ότι πατάει γερά στα πόδια της.
Στο πρώτο ραντεβού: Πρέπει να είσαι προσεκτικός. Απόφυγε τα εντυπωσιακά κομπλιμέντα για την εξωτερική της εμφάνιση και αρκέσου στο να της πεις ότι τη βρίσκεις πολύ γλυκιά. Μην προεξοφλήσεις την άπραγη «καληνύχτα», γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Έχεις ακούσει που λένε «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ως αθλητικός τύπος, έχει ακλόνητη αυτοπεποίθηση. Ποντάρει στην εσωτερική και στη φυσική ομορφιά της και πιστεύει ότι ένας άντρας αξίζει μόνο αν μπορεί να εκτιμήσει αυτή την πλευρά της. Γυμνάζεται συχνά, έχει ενέργεια, χιούμορ και περιμένει και από εσένα να έχεις παρόμοια χαρακτηριστικά. Δύσκολα θα κοιτάξει έναν άντρα με δουλειά γραφείου και συμβατική ζωή, που δεν έχει πάθος με κάποια αθλητική δραστηριότητα.
Στο πρώτο ραντεβού: Δε θέλει να υπάρξει καμία παρεξήγηση ως προς το ποια είναι. Περιμένει να δει ότι τη γουστάρεις όπως είναι, απλή και αληθινή. Αν περάσεις το τεστ, όλα είναι πιθανά.

ΜΠΟΤΕΣ
Είναι μια δυναμική γυναίκα, που έχει πάντα τον έλεγχο και αρκετή αυτοπεποίθηση. Αν οι μπότες της «πατούν» σε δωδεκάποντα, θέλει να είναι σέξι, χωρίς να φαίνεται ευάλωτη. Κάπως αντίστοιχα συμπεριφέρεται. Φλερτάρει, αλλά δεν αφήνει το περιθώριο να την κατατάξουν στις χαζογκόμενες. Ακόμη κι αν δείξει ότι αφήνει στον άλλο το «παιχνίδι», κρατά πάντα εκείνη τα ηνία. Οι μπότες που ανεβαίνουν πάνω από το γόνατο αποκαλύπτουν μια ελαφρά διαστροφή στη σεξουαλικότητα. 
Στο πρώτο ραντεβού: «Δε θα κάνεις σεξ σήμερα, αλλά από την επόμενη φορά, αν είσαι υπάκουο παιδί, το συζητάμε!».

ΓΟΒΕΣ
Έχει πλήρη επίγνωση της δύναμης της θηλυκότητάς της και διασκεδάζει με αυτήν. Θέλει, ωστόσο, οι ρόλοι να είναι φαινομενικά παραδοσιακοί, γι’ αυτό απαιτεί από τον άντρα να είναι κυνηγός και να της φέρεται σαν κύριος. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άβουλη. Ξέρει πολύ καλά πώς να τον προκαλέσει, πώς να του δώσει το πράσινο φως ή για πόσο να τον «παίξει» μέχρι να την ποθήσει αρκετά. Παρ’ όλ’ αυτά, θέλει να «ακουμπήσει» σε έναν άντρα και εύκολα αφήνει τον έλεγχο σ’ εκείνον. Όσο περισσότεροι οι πόντοι του τακουνιού, τόσο μεγαλύτερη η σεξουαλικότητά της.
Στο πρώτο ραντεβού: Έχει έρθει με σκοπό να σε αποπλανήσει ή με την ελπίδα ότι θα την αποπλανήσεις εσύ. Σου δίνει το περιθώριο, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

PEEP-TOES
Για να σε διευκολύνουμε, πρόκειται για τις γόβες που αποκαλύπτουν λίγο τα δάχτυλα των ποδιών της. Είναι φινετσάτη, είναι σέξι και της αρέσει να κρατάει τους άντρες σε αγωνία διατηρώντας ένα μυστήριο. Είναι δυναμική, με αυτοπεποίθηση και υψηλές απαιτήσεις. Ωστόσο, μην τη φοβηθείς. Είναι ανοιχτόμυαλη και ξέρει πώς να περνάει καλά, αρκεί να την κάνεις να περάσει καλά.
Στο πρώτο ραντεβού: Περιμένει να είσαι τόσο αρσενικό όσο και εγκρατής. Η διακριτικότητα και η υπομονή σου μπορεί να επιβραβευτούν από το δικό της «πέσιμο».  

ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΙΣΤΑΣ
Μιλάμε για τουλάχιστον δωδεκάποντα, με στρας, πάτο πέντε πόντους, εκκεντρικά, σε έντονα χρώματα, με φιόγκους, πολλαπλά δεσίματα κ.λπ. Έχει φετίχ με τα παπούτσια της και το πιθανότερο είναι ότι θα θέλει να τα φοράει και στο κρεβάτι. Είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη και απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο το να προκαλεί το θαυμασμό των αντρών. Συνηθισμένη σε κολακείες, περιμένει έναν μπρουτάλ άντρα να τη βάλει στη θέση της με λίγο θράσος και να τη χειριστεί.
Στο πρώτο ραντεβού: Αν είσαι αυτός ο μπρουτάλ άντρας, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις σεξ μαζί της πριν ακόμα τελειώσει επίσημα το ραντεβού.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide