Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Social Fuckers
Bookmark and Share
08/08/2011
Melissa Puente

Ο ένας «αναγκάστηκε» να διακόψει, έστω και προσωρινά, και το άθλημα έχασε τον κορυφαίο εκπρόσωπό του. Ο άλλος εγκλείστηκε σε κλινική για «να απεξαρτηθεί», όπως τα πρεζάκια. Το έγκλημα του Τάιγκερ Γουντς και του Τζέσε Τζέιμς (αλλιώς, κύριος Σάντρα Μπούλοκ) είναι πως γούσταραν πολύ το πήδημα και δεν άφηναν καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Όχι μόνο με τη σύζυγο, αλλά και με πολλές άλλες. Νορμάλ άντρες, δηλαδή. Ούτε οι πρώτοι ήταν που το έκαναν ούτε οι τελευταίοι. Δε στέρησαν τα λεφτά από το σπίτι τους, δεν έλειψαν στα παιδιά τους, δεν το έκαναν στη συζυγική κρεβατοκάμαρα, ούτε το παναμερικάνικο το είχε τούμπανο κι ο κόσμος σχημάτιζε πίσω από τις πλάτες των συζύγων τους το γνωστό «σχόλιο» με τα δυο τεντωμένα δάχτυλα. Κι όμως έπεσαν να τους φάνε. Ο Τάιγκερ παράτησε τα μπαστούνια και τις τρύπες και κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι μέχρι να ξεχαστεί το γεγονός, ο κακομοίρης ο Τζέιμς όμως βρέθηκε σε κλινική ειδικευμένη για τους εθισμένους στο σεξ. Τι σημαίνει, βέβαια, «εθισμένος στο σεξ» για κάποιον άντρα που φυσιολογικά, όπως υποστηρίζουν και οι επιστημονικές έρευνες, σκέφτεται στο σεξ δεκάδες φορές την ημέρα αδυνατώ να καταλάβω. Το μεγάλο θέμα είναι αλλού: το politically correct εισβάλλει και στην κρεβατοκάμαρα. Μετά το social smoker και το social drinker οι διαμορφωτές απόψεων πλασάρουν και το social fucker. Ο κάθε επώνυμος, πάνω στον οποίο επενδύουν με τις χορηγίες τους, οφείλει να είναι χαμογελαστός και ευτυχισμένος, με τη χαρούμενη πολυμελή του οικογένεια στο πλευρό, και να ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Όπως είναι όλοι αυτοί που φιλοξενούνται στα εξώφυλλα του Hello και του OK.

Και οι δύο προαναφερόμενοι εμφανίστηκαν στους δημοσιογράφους και ζήτησαν δημόσια συγνώμη – από τις συζύγους, τις οικογένειές τους και το έθνος. Ο Τάιγκερ Γουντς ζήτησε συγνώμη και από όλους εκείνους που υπήρξε πρότυπό τους. Κανείς τους δε δήλωσε: «Τι να σας πω, ρε παιδιά, just do it. Άντρας είμαι. Προσπάθησα, πάντως, να είμαι προσεκτικός, ώστε να μην πληγώσω τη γυναίκα μου». Μια τίμια, αντρίκεια αντιμετώπιση της κατακραυγής. Όχι «Ήταν λάθος μου... έβλαψα την οικογένειά μου...» και τις λοιπές σαχλαμάρες που τους έβαλαν στο στόμα οι PRτζήδες.

Στη μεγαλύτερη χώρα σε παραγωγή πορνό, στην οποία ακόμη και τα golden girls της, όπως η Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντασιάν, έχουν γυρίσει πορνοταινίες, επιστρέφουν στις αρχές της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης: «Ου μοιχεύσεις» και «Ουκ επιθυμήσεις την γυναίκα του πλησίον σου». Θυμηθείτε πως μερικά χρόνια νωρίτερα και η συμπαθής στο αμερικανικό κοινό Αντζελίνα Τζολί έγινε αντιπαθής και χαρακτηρίστηκε «αντροχωρίστρα» μόλις «έφαγε» τον Μπραντ Πιτ από την Τζένιφερ Άνιστον. Το ίδιο περίπου όμως κανιβάλισμα διαδραματίστηκε και στη χώρα μας με θύμα όχι το απαστράπτον ζευγάρι Λάτσιος-Μενεγάκη, αλλά τους δύο ανθρώπους που το αποτελούσαν.

Το πρόβλημα δεν είναι μήπως επεκταθεί αυτή η πανούκλα και επιστρέψουμε στην εποχή όπου η μοιχεία ήταν ποινικοποιημένη. Το πρόβλημα είναι πως επιχειρείται από τους διαμορφωτές απόψεων ένας ευνουχισμός του άντρα χωρίς χημικά ή χειρουργικά εργαλεία. Ποιοι είναι αυτοί; Εκείνοι που μας πουλάνε τα προϊόντα τους... Το θέμα είναι πως και οι γυναίκες έχουν χάσει τη σοφία της Ρένας Βλαχοπούλου, που έλεγε: «Άσ’ τον να τσιλημπουρδίζει, πάλι σ’ εμένα θα γυρίζει». Ψάχνουν τον άντρα-άντρα. Τον θέλουν αρσενικό, αλλά να μην πηδάει. Να είναι πιστός, και στους πονοκεφάλους ή στην απουσία τους να καταφεύγει στην ντουσιέρα... Όπως δεν έκανε ο Τζέσε Τζέιμς στη διάρκεια της εντεκάμηνης απουσίας της Σάντρα Μπούλοκ για τα γυρίσματα του The Blind Side και τον μάντρωσαν στους τέσσερις τοίχους του δωματίου μιας κλινικής.

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide