Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Future Vision
Bookmark and Share
17/01/2011
3D

Τα πρώτα 3D gadgets καταφθάνουν στο σαλόνι, στο δωμάτιο, αλλά και στην τσέπη μας!

01. Panasonic Full HD 3D Camcorder
Μια επαγγελματική βιντεοκάμερα που υπόσχεται να κάνει πιο εύκολη, πιο αποδοτική και κυρίως πιο οικονομική τη λήψη τρισδιάστατων εικόνων. Το σύστημα των «δίδυμων» φακών δε δημιουργεί απλώς μια ψευδαίσθηση, αλλά τραβά σε αυθεντικό 3D – φυσικά σε full HD ανάλυση.
(www.panasonic.com/3D)

02. Sony KDL-60LX900
Αυτή η τηλεόραση θα προσπαθήσει να φέρει τη full High Definition 3D εμπειρία σε κάθε σπίτι – ή τέλος πάντως σε όσα μπορούν να διαθέσουν το απαιτούμενο budget. Η τεχνολογία προβολής Edge LED και οι ιντερνετικές λειτουργίες (μέσω Wi-Fi) βάζουν την τελευταία σφραγίδα στο διαβατήριο για το hi-tech μέλλον.
(www.sony.gr)

03. Samsung 3D plasma

H Samsung παρουσιάζεται πιο «έτοιμη» από κάθε άλλη εταιρεία και ρίχνει στην αγορά μια πλήρη γκάμα τηλεοράσεων – εκτός από τις υπέροχες plasma (όπως η εικονιζόμενη), LCD και LED, με διαγωνίους που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Οι πρώτες 3D ready τηλεοράσεις δεν είναι μόνο εντυπωσιακές, αλλά και αρκετά οικονομικές.
(www.samsung.gr)

04. FinePix REAL 3D V1

Η πρώτη ψηφιακή κορνίζα με δυνατότητα απεικόνισης 3D εικόνων κατασκευάστηκε από τη Fujifilm, ούτως ώστε να «συνεργάζεται» με τη φωτογραφική μηχανή της εταιρείας που βλέπεις δεξιά πάνω. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι
ότι για να απολαύσεις το 3D δεν απαιτούνται ειδικά γυαλιά!
(www.fujifilm.gr)

05. Samsung BD-C6900
To Blu-ray player που θα υλοποιήσει το όνειρο για πραγματικό και ποιοτικό 3D στο σπίτι είναι και το πρώτο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας που θα δούμε στα καταστήματα. Ο slim σχεδιασμός του και οι διαφανείς επιφάνειες το καθιστούν αμετάκλητα object of desire.
(www.samsung.gr)

06. FinePix REAL 3D W1
Αν δυσκολεύεσαι να συλλάβεις την έννοια «3D φωτογραφία», αλλά σου φαίνεται ιντριγκαδόρικη, δοκίμασε την πρωτοποριακή μηχανή της Fujifilm. Δεν προβάλλει απλώς τρισδιάστατα στη συνεργαζόμενη κορνίζα, αλλά και τυπώνει σε 3D!
(www.fujifilm.gr)

07. LG CF3D
Μία από τις λίγες –προς το παρόν– προτάσεις οικιακών projectors με δυνατότητα προβολής 3D εικόνας σε full HD ανάλυση. Αν τα περίπου €10.000 που θα στοιχίζει δε μοιάζουν εμπόδιο, θα γίνει η βάση ενός home cinema που θα δικαιολογεί (επιτέλους!) το χαρακτηρισμό.
(hellas.lge.com)

08. Vuzix AV310
Οι περισσότεροι παίκτες της αγοράς θα λανσάρουν γυαλιά για 3D προβολές, αλλά η Vuzix έχει φροντίσει να παρουσιάσει ήδη ένα μοντέλο που δίνει τη –ρεαλιστική– ψευδαίσθηση 3D εικόνας 52 ιντσών, αξιοποιώντας οποιαδήποτε πηγή. Ακόμη και το iPhone!
(www.vuzix.com)

Tags 3D
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide