Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Προσδεθείτε. Το ταξίδι στ' αστέρια ξεκινάει τώρα...
Bookmark and Share
10/04/2012
Solar Walk

Κι εκεί που νομίζαμε ότι η εφαρμογή Solar Walk από κόκκινος γίγαντας μετατράπηκε σε άσπρος νάνος και χάθηκε για πάντα, να που δείχνει ζωντανή με ένα ιδιαίτερα χορταστικό update.

Πρόκειται για την κορυφαία εφαρμογή (από τις πολλές πλέον) διαστημικού ενδιαφέροντος και μάλλον για την παλαιότερη χρονολογικά στο App Store της Apple. Μαζί της, θα ταξιδέψετε σε κάθε άκρη του ηλιακού μας συστήματος, θα δείτε σχετικά ντοκιμαντέρ σε HD ποιότητα και θα λύσετε αρκετές από τις απορίες που δημιουργούνται στους ανθρώπους κάθε φορά που κοιτάζουν τον έναστρο ουρανό.

Το update ήρθε ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια απραξίας, και απ’ ότι φαίνεται άξιζε την αναμονή. Περιλαμβάνει μια ολοκαίνουρια ταινία που περιγράφει την αποστολή Cassini-Huygens της NASA, ενώ το πλανητικό database έχει ενημερωθεί και με τον Χάροντα, τον μεγαλύτερο από τους δορυφόρους του Πλούτωνα.

Στις βελτιώσεις του εν λόγω update προσθέστε τον καλύτερο υπολογισμό στις τροχιές των φεγγαριών διαφόρων πλανητών, το καλύτερο animation του Ήλιου, τις πιο καθαρές φωτογραφίες συνολικά και το ανανεωμένο interface.

Η εφαρμογή Solar Walk – 3D Solar System Model είναι κοινή για iPhone και iPad και κοστίζει €2,39.Πηγή: t3mag.gr

Tags Solar Walk
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide