Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Από 509 ευρώ η τιμή του νέου iPad στην Ελλάδα
Bookmark and Share
23/03/2012
iPad

Η iSquare ανακοινώνει ότι το νέο iPad που έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 23 Μαρτίου, θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα, σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 4G[1] των 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από 509 ευρώ. Το iPad 2 στα 16GB σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 3G, άσπρο & μαύρο θα συνεχίσει να διατίθεται από 429 ευρώ. Οι καταναλωτές θα μπορούν από την Παρασκευή να αγγίξουν και να προμηθευτούν το νέο iPad μέσα από όλο το επίσημο δίκτυο των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Ελλάδα, στα έξι καταστήματα των Apple Premium Reseller, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και από το δίκτυο των Apple Authorised Reseller.

Σύμφωνα με την Apple, το εκπληκτικό νέο iPad έφτασε τα τρία εκατομμύρια σε πωλήσεις τις 3 πρώτες μέρες της διάθεσής του, που ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου σε 12 χώρες. Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, έρχεται και στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 24 χώρες, όπως την Ιταλία, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, κ.α. Το νέο iPad διαθέτει την εκθαμβωτική οθόνη Retina, τον νέο επεξεργαστή της Apple Α5Χ με τετραπύρηνα γραφικά, κάμερα iSight 5 megapixel με εξελιγμένο φακό που επιτρέπει στο χρήστη τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών και εγγραφή video 1080p HD, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει μοναδικά λεπτό και ελαφρύ με την μπαταρία του να συνεχίζει να διαρκεί 10 ώρες[2].

 “Το νέο iPad έκανε μια μοναδική αρχή με τρία εκατομμύρια πωλήσεις - το πιο δυνατό ξεκίνημα iPad  που έγινε ποτέ”, δήλωσε ο Philip Schiller, ο Senior Vice President του Worldwide Marketing της Apple. “Οι καταναλωτές δείχνουν να λατρεύουν τα νέα χαρακτηριστικά του iPad, συμπεριλαμβανομένου της εκπληκτικής οθόνης Retina και ανυπομονούμε να το πιάσουν στα χέρια τους ακόμα περισσότεροι καταναλωτές αυτή την Παρασκευή”.

[1] Το πακέτο δεδομένων πωλείται χωριστά. Η κάλυψη του 4G LTE δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές και εξαρτάται από τον πάροχο. Σχετικές πληροφορίες από τον πάροχο.

[2] Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής, τη χρήση και από άλλους παράγοντες. Τα αληθινά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Πηγή: t3mag.gr

Tags iPad, Apple
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide