Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ήθελε την ησυχία του στο Facebook, κατέληξε στη φυλακή
Bookmark and Share
23/03/2012
Facebook

Ο καημένος ο Doyle Hardwick πρέπει να έχει περάσει πολύ δύσκολα στον έγγαμο βίο του. Είναι χαρακτηριστική η περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα και η οποία του χάρισε δύο μήνες φυλακή.

Ο 57χρονος από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών είχε απηυδήσει με τη stalker γυναίκα του. Η σύζυγος προφανώς τον ζηλεύει πολύ (δε γνωρίζουμε αν έχει λόγο να τον ζηλεύει) και δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα. Η παρακολούθηση περιλαμβάνει, βέβαια, και τη δραστηριότητα του Doyle στο Facebook.

Μη φανταστείτε, όμως, ότι η κυρία Hardwick κατασκοπεύει εξ αποστάσεως. Το αντίθετο. Παίρνει μια ωραιότατη καρέκλα και κάθεται δίπλα στο σύζυγό της όσο αυτός είναι στο Facebook! Ο άμοιρος Doyle την παρακάλεσε να τον αφήσει ήσυχο, τη δωροδόκησε με μπύρες (!) αλλά αυτή δε σηκωνόταν από την καρέκλα. Τελικά, ο Doyle έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν σπίτι άκουσαν εμβρόντητοι ότι ο Doyle ήθελε να απομακρύνουν τη γυναίκα του από δίπλα του. Φυσικά, ο Doyle κρίθηκε ένοχος για κακή χρήση των αστυνομικών δυνάμεων και ο δικαστής του έριξε 60 μέρες φυλακή.

Only in Amerika, που λέμε και στο χωριό μας...


Πηγή: t3mag.gr

Tags Facebook
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide