Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δεν εντυπωσιάστηκε από το νέο iPad η Samsung
Bookmark and Share
09/03/2012
Samsung-Apple

Το νέο iPad έγινε δεκτό με έκδηλη περιφρόνηση από τη Samsung. Η θανάσιμη εχθρός της Apple επιχειρεί να χαλάσει το πάρτι που έχει στηθεί στα απανταχού στέκια των fanboys, εξηγώντας γιατί το Galaxy Note 10.1 είναι καλύτερο.

Το πρώτο επιχείρημα της Samsung είναι ότι το Note μπορεί να τρέχει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, ενώ το iPad όχι. Ισχύει, αρκεί να χρησιμοποιούνται εφαρμογές που να υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία. Το δεύτερο πλεονέκτημα του Note έναντι του iPad είναι το ειδικό stylus, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για φυσική γραφή, αλλά και για χειρισμό ακριβείας σε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας.

Φυσικά, η Samsung δεν παραβλέπει το γεγονός ότι το νέο Note ελαφρύτερο και λεπτότερο από το iPad. Αναλυτικά η επιχειρηματολογία της Samsung στον πίνακα που ακολουθεί.

 

Βέβαια, η Samsung δε λέει κάτι για τις επιδόσεις, αν και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι κανείς δεν έχει δει ακόμα από κοντά το iPad για να ξέρει πώς τα πάει.

Και όπως θα έλεγε κι ένας τηλεσχολιαστής ποδοσφαίρου σε μια αμφισβητούμενη φάση για πέναλτι, "τα συμπεράσματα δικά σας".Πηγή: t3mag.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide