Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στις 7 Μαρτίου το iPad 3;
Bookmark and Share
17/02/2012
iPad 3

Το ότι η παρουσίαση του iPad 3 είναι θέμα λίγων εβδομάδων το γνωρίζουμε εδώ και πολλές ημέρες. Πλέον έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για την ημερομηνία ανακοίνωσης της νέας ταμπλέτας.
Όλες οι φήμες, λοιπόν, κάνουν λόγο για ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου. Όπως πάντα, μεταφέρουμε αυτή την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Μέχρι να δούμε φωτογραφία από την πρόσκληση που θα αποστείλει η Apple στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Το debate για τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει ανάψει για τα καλά και κινείται γύρω από δύο άξονες: ο πρώτος αφορά τον επεξεργαστή κι αν αυτός θα είναι διπύρηνος ή τετραπύρηνος, ενώ ο δεύτερος θέτει το υπαρξιακό δίλημμα LTE ή 3G+WiFi.
Για το θέμα του επεξεργαστή δεν έχουμε καμία απολύτως ένδειξη. Ναι μεν θα είναι καλύτερος από αυτόν του iPad 2, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι τετραπύρηνος. Ας μην ξεχνάμε ότι οι τέσσερις πυρήνες αυξάνουν την κατανάλωση.
Στο ζήτημα της δικτύωσης, θα διακινδυνεύσουμε την πρόβλεψη ότι η Apple θα παραμείνει στο μοντέλο 3G+WiFi, αφήνοντας για το μέλλον τα 4G δίκτυα. Όπως και να το κάνουμε, είναι νωρίς ακόμα.
Το μόνο "σίγουρο" είναι ότι η οθόνη του iPad 3 θα έχει πολύ καλύτερη ανάλυση από αυτή του iPad 2 και θα πλασαριστεί υπό τη σημαία της τεχνολογίας Retina.Πηγή: t3mag.gr

Tags iPad 3, Apple
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide