Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Και νέες φήμες για μικρότερο iPad
Bookmark and Share
16/12/2011
 iPad 3

Οι φήμες για iPad με μικρότερη οθόνη επιστρέφουν κι αυτή τη φορά φέρνουν μαζί τους και το πρώτο χρονοδιάγραμμα. Το ρεπορτάζ, λοιπόν, λέει ότι η Apple θα παρουσιάσει το "κανονικό" iPad 3 το Μάρτιο και το προσεχές καλοκαίρι θα κάνει τα αποκαλυπτήρια ενός νέου μοντέλου με οθόνη 7,85 ιντσών.

Έχει νόημα μια τέτοια κίνηση; Ναι, αν λάβουμε υπ' όψιν τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το 7-ιντσο Kindle Fire του Amazon που αναμένεται να πουλήσει πολλά κομμάτια αυτά τα Χριστούγεννα. Όπως και να το κάνουμε, όταν έχεις μόνο δύο μοντέλα, ένα στις 9,7 ίντσες (iPad) κι ένας στις 3,5 (iPhone), υπάρχει ένα μεγάλο κενό ανάμεσά τους.

Από την άλλη, βέβαια, η Apple υπό την ηγεσία του Steve Jobs δεν ήθελε ούτε καν να ακούει για 7-ιντσο tablet. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο θάνατος του Jobs αλλάζει τα δεδομένα και η Apple παρουσιάζει τελικά ένα tablet στις 7,85 ίντσες, υπάρχει το μέγα θέμα του κόστους. Τα 200 δολάρια του Kindle Fire είναι αχτύπητα και η Apple θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι κοντά σε αυτή την τιμή, κόβοντας προφανώς πολλά από το hardware. Για να μη μιλήσουμε καν για το fragmentation που θα πλήξει τις εφαρμογές που ήδη υπάρχουν στο App Store.

Με άλλα λόγια, ίσως η Apple να είναι "παγιδευμένη" πλέον στα μεγέθη οθόνης που ήδη έχει. Όχι ότι αυτό είναι πρόβλημα, βέβαια. Τόσο το iPhone, όσο και το iPad έχουν κυρίαρχο ρόλο στην αγορά.Πηγή: t3.mag.gr 

Tags iPad, Apple, iPad 3
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide