Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τι έκανε πάλι το άτακτο κορίτσι και αναστάτωσε τη showbiz;
Bookmark and Share
26/04/2011
Lindsay Lohan

Τι έκανε πάλι το άτακτο κορίτσι και αναστάτωσε τη showbiz; Η Lindsay Lohan που κάνει πια τη διαδρομή από το σπίτι της στο δικαστήριο με τυφλά μάτια, αυτή τη φορά για αλλαγή έχει δεχτεί άλλη ποινή. Η προβληματική σταρ πριν ακούσει την απόφαση της ποινής της για το κλεμμένο κολιέ, έχει μία άλλη από το 2007 που πρέπει να ολοκληρώσει.  Το δικαστήριο είχε αποφασίσει 120 μέρες φυλάκισης και 480 ώρες κοινωνικής εργασίας που το τελευταίο είναι πιο προσβλητικό για εκείνη παρά να φυλακιστεί για 4 μήνες.

 

Μάλιστα μέσα στα καθήκοντα της κοινωνικής εργασίας θα είναι και αυτό το τρίψιμο των τουαλετών και η ψύξη πτωμάτων. Ναι διαβάσατε πολύ καλά. Η Lohan θα ζήσει από κοντά ότι οι πρωταγωνιστές της Έκτης Αίσθησης στο παρελθόν. Θα βλέπει πεθαμένους, δε θα τους αγγίζει αλλά και μόνο ότι θα είναι ανάμεσά της δεν το λες και τίποτα. Και το ωράριό της 8 το πρωί με 4 το απόγευμα.

 

Ελπίζουμε με αυτή την ποινή η άτακτη σταρ να φοβηθεί, να δει τις συνέπειες των ανθρώπων που οδηγούν μεθυσμένοι και να αρχίσει να παραδειγματίζεται.


Πηγή: adj.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide