Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Rihanna: Οι γυμνές φωτογραφίες της στο internet!
Bookmark and Share
01/02/2011
Rihanna

Όμορφη, διάσημη και είδωλο εκατομμυρίων fans σε όλο τον κόσμο... Η 20χρονη  Rihanna, δεν είναι τόσο προσεχτική όσο θα έπρεπε! Εκτός βέβαια αν δεν θέλει να είναι...
Η νεαρή από τα Barbados, έπεσε για δεύτερη φορά θύμα πρώην συντρόφου της ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα ημίγυμνες φωτογραφίες που η σταρ του είχε στείλει στο κινητό του.
Αμέσως μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Chris Brown, η Rihanna άρχισε να βγαίνει με έναν διάσημο αθλητή με τον οποίο συνήθιζαν να ανταλλάζουν sexy πόζες μέσω e- mail και μηνυμάτων στο κινητό – δηλαδή αυτό που λέμε “sexting”!
Όταν όμως το ζευγάρι χώρισε, εκείνος δεν δίστασε να κυκλοφορήσει τις φωτογραφίες στους φίλους του και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, οι προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας, κατέληξαν στο γνωστό αμερικανικό site mediatakeout.com που… ειδικεύεται σε κάτι τέτοια προς μεγάλη χαρά όλων μας!
Η ίδια η επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι αληθινές και το μόνο σχόλιό της ήταν σχετικά με το πόσο λεπτή ήταν τότε!
Μια χαρά το αντιμετώπισε η σέξι τραγουδίστρια... Μήπως τελικά δεν έπεσε και τόσο θύμα του πρώην; Μήπως γίνεται πάλι ντόρος γύρω από το όνομα της; Λέμε εμείς τώρα...

Tags Rihanna
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide