Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Nicole Kidman: Απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας
Bookmark and Share
20/01/2011
Nicole Kidman

Η φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, πέρα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είχε και πολλές ακόμη εκπλήξεις αλλά και αποκαλύψεις.
Μία από αυτές ήταν η απόκτηση του δεύτερου παιδιού της Nicole Kidman μέσω παρένθετης μητέρας, μία είδηση που έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου!
Η νεογέννητη πήρε το όνομα Faith Margaret Urban και η ηθοποιός δήλωσε: «Η οικογένειά μας είναι ευλογημένη που έχει άλλο ένα μέλος, του οποίου εγώ και ο Keith Urban είμαστε βιολογικοί γονείς και ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν σε αυτήν μας την προσπάθεια».
Η μεγάλη αποκάλυψη όμως ήρθε αμέσως μετά καθώς η μεγάλη απορία των δημοσιογράφων ήταν γιατί η πρωταγωνίστρια προτίμησε να μην μείνει η ίδια έγκυος.
Η απάντηση ήρθε από την ίδια και ήταν αφοπλιστική όσο και απίστευτα κυνική: «Όταν μένεις έγκυος, πρέπει να επαναφέρεις το σώμα σου σε μία ισορροπία. Αυτό χρειάζεται πολλούς μήνες, είναι πολλές φορές επίπονο και σίγουρα ψυχοφθόρο. Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί, μπορούσα να λείψω για ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα από την δουλειά μου και να φροντίσω τον εαυτό μου και να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στην οικογένειά μου. Τώρα αυτό μου είναι πολύ πιο δύσκολο. Έτσι, αποφάσισα να κάνω παιδί με παρένθετη μητέρα».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide