Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η Christina Aguilera και η επίμαχη φωτογραφία
Bookmark and Share
10/12/2010
Christina Aguilera

Εκτός από την υπέροχη φωνή της, η Christina Aguilera, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και για τις πλούσιες και... φυσικές καμπύλες της! Τουλάχιστον αυτό ισχυριζόταν μέχρι σήμερα...
Η τραγουδίστρια, δεν έχει παραδεχτεί ποτέ πως έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο σώμα της, παρά τις επίμονες φήμες και τις ερωτήσεις που της κάνουν!
Μια ουλή κάτω από τη μασχάλη της όμως, ήταν αρκετή για να πείσει πολλούς ότι το πλούσιο στήθος της διάσημης τραγουδίστριας μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο... φυσικό προϊόν!
Η Christina, η οποία βρίσκεται στο Τόκιο μαζί με το καινούριο της boyfriend για να προωθήσει τη νέα της ταινία «Burlesque» πάνω στον ενθουσιασμό της φωτογραφήθηκε (προφανώς χωρίς να το θέλει...) με μια τεράστια ουλή κοντά στο στήθος, όταν σήκωσε το χέρι για να χαιρετήσει τους θαυμαστές της σε εκδήλωση!
Η ουλή όπως λένε οι... ειδικοί της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail είναι αποτέλεσμα προσθετικής, κατά την οποία το εμφύτευμα τοποθετείται στο στήθος, μέσω μιας τομής στην μασχάλη. Το στήθος της Aguilera έχει παρουσιάσει αρκετά σημαντική αύξηση τα τελευταία χρόνια, αλλά η επίσημη απάντηση ήταν πάντα πως η αύξηση αυτή οφείλεται στην εγκυμοσύνη της και στα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει! Για να δούμε τι θα απαντήσει αυτή τη φορά η Christina... ότι την δάγκωσε τσιουάουα;

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide