Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ποιο καλό παιδί θα μας ξεκλειδώσει αυτό το κινητό;
Bookmark and Share
19/03/2012
FBI

Ο κύριος Dante Dears είναι ένα προαγωγός που δραστηριοποιείται στο San Diego της Καλιφόρνια. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το επάγγελμά του τον έχει βάλει στη μαύρη λίστα της τοπικής και ομοσπονδιακής αστυνομίας, και κάθε τόσο τον επισκέπτονται εκπρόσωποι του νόμου για τα περαιτέρω. Στην τελευταία συνάντηση, πάντως, τα πράγματα πήραν μια μάλλον απροσδόκητη τροπή.

Το FBI προσκόμισε ένταλμα που του δίνει τη δυνατότητα να ψάξει το κινητό του Dante για επαφές, μηνύματα κλπ. Φυσικά, ο Dante δε μπορούσε να αρνηθεί και παρέδωσε το Samsung με Android που χρησιμοποιεί. Κάπου εδώ αρχίζει η γελοιότητα.

Οι feds (όπως λέμε και σε άπταιστα ελληνικά) επιχείρησαν να το ξεκλειδώσουν δοκιμάζοντας διάφορα patterns στη lock screen. Το αποτέλεσμα ήταν να κλειδώσει τελείως το κινητό και να απαιτείται πλέον το username και το password του χρήστη για να ανοίξει. Ο Dante, φυσικά, δεν έχει καμία διάθεση να δώσει το προσωπικό του account, οπότε το λόγο έχει η Google. Το FBI έχει ήδη καταθέσει το σχετικό αίτημα.

Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι ο Dante να έχει σβήσει από το κινητό του οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο και να σπάει πλάκα με τους feds...


Πηγή: t3mag.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide