Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ελάτε στη Microsoft, μοιράζουμε μπέικον
Bookmark and Share
24/11/2011
Google, Microsoft, Apple

Μια θέση εργασίας στη Google, τη Microsoft ή την Apple είναι σίγουρα το όνειρο πολλών ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με την τεχνολογία. Μερικές φορές, όμως, το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί και οι εταιρείες δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν τα ικανότερα στελέχη. Δε λείπουν, μάλιστα, και τα ευτράπελα, όπως η καμπάνια του μπέικον στο Seattle των ΗΠΑ!
Η Microsoft απευθύνθηκε στη διαφημιστική εταιρεία Wexley και της ζήτησε να προσελκύσει προσωπικό για να απασχοληθεί στην ομάδα του Kinect. Δεδομένου ότι στο Seattle υπάρχουν κι άλλες τεχνολογικές εταιρείες, οι άνθρωποι της Wexley αποφάσισε "να την πέσουν" σε στελέχη της Google και του Amazon, επιστρετεύοντας το μεγάλο όπλο του αμερικανικού καταναλωτισμού: το μπέικον.
Έτσι, στήθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις του Amazon ένα καρότσι με τίτλο "Ξυπνήστε και Μυρίστε το Μέλλον". Το καρότσι μοιράζει μπέικον με διάφορα dressing στα στελέχη που μπαινοβγαίνουν, θέλοντας έτσι να τους τραβήξει  την προσοχή. Όσο οι ανυποψίαστοι επαγγελματίες τρώνε τη λιχουδιά τους, εμφανίζεται ένας Τσιτσιριστός (!) τυλιγμένος σε μπέικον και τους ζητάει στοιχεία επικοινωνίας για λογαριασμό της Microsoft.
Αν σας άνοιξε η όρεξη διαβάζοντας αυτό το κείμενο, τότε η καμπάνια της Wexley είναι μάλλον πετυχημένη...
 Πηγή: t3mag.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide