Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η βότκα σκότωσε την Amy Winehouse!
Bookmark and Share
31/10/2011
Amy Winehouse

Από υπερβολική δόση αλκοόλ πέθανε σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα του δικαστηρίου St Pancras η Amy Winehouse.

Περίπου 4,5 φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο του αλκοτέστ ήταν σε περιεκτικότητα αλκοόλης το αίμα της, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιοποίησαν οι ιατροδικαστές του St. Pancras οι οποίοι κάνουν λόγο για κακοτυχία.

Κι αυτό, διότι σπάνια επέρχεται δηλητηρίαση σε άνθρωπο συνηθισμένο στο αλκοόλ από αυτές τις ποσότητες οινοπνεύματος στο αίμα του. Υπενθυμίζεται, πως στο σπίτι της Amy Winehouse είχαν βρεθεί τρία άδεια μπουκάλια βότκας, δύο μεγάλα και ένα μικρό, που όπως υποστηρίζουν οι ιατροδικαστικές έρευνες σκότωσαν την τραγουδίστρια.

Η ιατροδικαστής της έρευνας Suzanne Greenway, τόνισε πως η Amy Winehouse είχε καταναλώσει 416mg ανά 100ml, επίπεδα που «ήταν ξαφνικά και απρόσμενα για τον θάνατό της». Αυτό, αποδεικνύει και την εξασθένιση του οργανισμού της τραγουδίστριας, η οποία έκανε πολλές και υπερβολικές καταχρήσεις σκληρών ναρκωτικών που την είχαν οδηγήσει σε αποτοξίνωση.

Για αυτό και το μυαλό όλων όταν πέθανε, αρχικά πήγε σε υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, που η αλήθεια είναι σκοτώνουν πιο εύκολα από το αλκοόλ. Κάτι, που είχε αποκλειστεί από τον Ιούλιο και επισήμως μετά τα τοξικολογικά αποτελέσματα.

Πηγή: sport-fm.gr 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide