Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Αμάντα και θεοί πείθονται
Bookmark and Share
05/01/2011
ΑΜΑΝΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΥ

«Μου αρέσουν οι αθλητικοί άντρες, ειδικά αυτοί που κάνουν χειμερινά σπορ, όπως σκι και σνόουμπορντ».

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα δουν κάποιον και θα πέσουν ξερές. Για να ενδιαφερθώ και να πω ότι μου αρέσει, πρέπει να τον γνωρίσω πρώτα – να μου μιλήσει για τον εαυτό του, να με κάνει να γελάσω, να δω ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα... Αλλιώς, δεν καταλαβαίνω γιατί να μου αρέσει, επειδή απλά είναι όμορφος;»
.

«Το χειρότερο που κάνουν οι άντρες είναι που στην αρχή δίνουν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα και μετά ξεχνιούνται. Αυτά γίνονται σταδιακά, δεν είναι ανάγκη να τα δίνεις όλα από την αρχή».

«Το πρώτο ραντεβού θέλω να είναι κάπου ρομαντικά και ήσυχα, χωρίς να περιμένει κάτι από μένα ή να βιάζεται να προχωρήσουμε».

«Είναι ωραίο να ζηλεύει λίγο ο άντρας, ίσα ίσα για να δείχνει ότι σε θέλει. Όταν όμως φτάνει στο σημείο να δημιουργεί πρόβλημα, είναι καθαρά θέμα ανασφάλειας και φθείρει τη σχέση».

«Λατρεύω τα εσώρουχα που είναι ρομαντικά και σέξι μαζί, όπως τα Victoria’s Secret. Είναι τα αγαπημένα μου και τώρα τελευταία έχω πάρει πολλά για να τρελάνω το σύντροφό μου».


«Ο κλασικός και πιο σίγουρος τρόπος για να με ρίξει είναι ένα παθιασμένο φιλί που θα με κάνει να νιώσω ότι με θέλει πολύ».

«Το σεξ είναι θέμα χημείας. Καλά όλα τα άλλα, αλλά για μένα πιο σημαντικό είναι το πώς με κάνει ο άλλος να νιώθω. Και μόνο το πώς θα με κοιτάξει ή το πώς θα με ακουμπήσει μπορεί να με απογειώσει».


«Το σεξ δεν πρέπει να γίνεται όταν το περιμένεις και όπως το περιμένεις. Χρειάζεται φαντασία, αυθορμητισμός και διαφορετικές παραστάσεις. Αν κάθε μέρα είναι το ίδιο πράγμα, θα βαρεθείς».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide