Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
(Ανδρο)μάχη με τη φωτιά
Bookmark and Share
15/12/2010
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΞΕΝΟΥ

«Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες, που ξέρουν πώς να είναι τρυφεροί χωρίς να γίνονται ξενέρωτοι. Δεν μπορώ όμως όταν κάποιος μου συμπεριφέρεται σαν μπαμπάς, γίνεται πιεστικός και θέλει να μου κάνει έλεγχο».

«Τρελαίνομαι όταν βλέπω άντρα με ξυρισμένο κεφάλι».

«Στις γυναίκες δεν αρέσει να τις πιέζουν για σεξ, ούτε την πρώτη φορά ούτε μετά. Υπομονή...».

«Για να ρίξει κάποιος τις αντιστάσεις μου, πρέπει να είναι περιποιητικός και να δείχνει ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο η δική μου παρά η δική του ικανοποίηση. Τότε είναι σίγουρο ότι κι εκείνος θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος».

«Αν θέλω να τον τρελάνω, του δίνω μια γεύση από τα ταλέντα μου και μετά τον αφήνω στα κρύα του λουτρού. Συνήθως το κάνω αυτό όταν κάτι μου την έχει σπάσει ή κάτι με έχει ενοχλήσει».

«Με το να το παίζουν πολύ άντρες και άγριοι στο κρεβάτι κάνουν τις γυναίκες να ξενερώνουν, ειδικά αν δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα οικειότητα. Έχουν δει όλοι μια τσόντα και νομίζουν ότι έτσι ικανοποιούνται οι γυναίκες. Μεγάλο λάθος!».

«Θα έκανα στριπτίζ στον αγαπημένο μου, αλλά, όσο κι αν έβλεπα ότι έχει τρελαθεί, δε θα τον άφηνα να με ακουμπήσει παρά μόνο όταν θα ήμουν τελείως γυμνή».

«Όταν γουστάρω πολύ κάποιον, θέλω σεξ συνέχεια. Όσο πιο πολύ, τόσο πιο καλά».

«Τα δυνατά μου σημεία είναι τα οπίσθιά μου και το ότι είμαι κυκλοθυμική. Το στοιχείο αυτό μπορεί να κάνει έναν άντρα να κολλήσει».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide