Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ελευθερία Μητροπούλου
Bookmark and Share
26/06/2012
Ελευθερία Μητροπούλου

Η φιναλίστ του διαγωνισμού Playmate της χρονιάς 2011 είναι βέρα Θεσσαλονικιά. Εκρηκτική, απόλυτα θηλυκή και έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο ή έναν άντρα ανά πάσα στιγμή.

Όταν σε ρώτησα για τη στήλη «Sex Tips» του τεύχους Οκτωβρίου πώς θα σου τραβήξει την προσοχή ένας άντρας, θυμάσαι τι μου απάντησες;
«Φυσικά! Είπα: “Με το κλειδί του αυτοκινήτου του” και τόνισα ότι θα με ξαναδεί μόνο αν το ακριβό αυτοκίνητο που οδηγεί είναι στο όνομά του. Γιατί κυκλοφορούν πολλοί που το παίζουν λεφτάδες με τα λεφτά του μπαμπά ή με δανεικά».

Δε νομίζεις ότι είναι λίγο προκλητικές τέτοιες δηλώσεις, ειδικά σε τέτοιους καιρούς;
«Προκλητική δήλωση; Γιατί;  Ίσα ίσα σε αυτή την εποχή το να έχει κάποιος τα δικά του λεφτά –έστω και πολλά– χωρίς να εξαρτάται από τον μπαμπά του είναι τιμητικό και φυσικά απαραίτητο για να μου τραβήξει την προσοχή!».

Η οικονομική ανεξαρτησία δεν είναι πάντα κάτι που είναι στο χέρι ενός άντρα. Για σένα ωστόσο ο άντρας πρέπει να έχει χρήμα...
«Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε πει ότι, αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν σημασία. Οπότε, μην περιμένεις να απαντήσω διπλωματικά, όπως οι περισσότερες. Ναι, για μένα ο άντρας πρέπει να έχει ΚΑΙ λεφτά».

Και τι άλλο πρέπει να έχει για να σε γοητεύσει και να σε κρατήσει;
«Καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα του, που δε θα με αφήσει να τα μάθω ή τουλάχιστον θα με δυσκολέψει σ’ το να τα ανακαλύψω. Μου αρέσει να αποπλανώ τους άντρες. Οπότε, αν μου ανοιχτούν από την αρχή, φεύγω».

Εσύ πώς πιστεύεις ότι κρατάς έναν άντρα; Γιατί η ομορφιά συνηθίζεται...
«Δεν έχει χρειαστεί ακόμη να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Συνήθως οι άντρες είναι αυτοί που ψάχνουν τρόπους για να με κρατήσουν. Άρα, μάλλον δε με συνηθίζουν και δε με ξεπερνούν εύκολα».

Ποιο είναι το μότο που ακολουθείς πιστά στη ζωή σου;
«Το μότο μου είναι ο δικός μου ορισμός της επιτυχίας για ό,τι κάνεις στη ζωή σου: “Επιτυχημένος είσαι όταν ασχολείσαι με κάτι το οποίο σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη απ’ ό,τι το έχεις εσύ”».

Με την τηλεόραση τι σχέση έχεις;
«Η τηλεόραση είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω». 

Είσαι από τα 14 σου στο χώρο του μόντελινγκ. Πώς βλέπεις τις ευκαιρίες και τα οικονομικά δεδομένα του τότε και του τώρα;
«Το μόντελινγκ στην Ελλάδα, αν ήταν κατάστημα, δε θα είχε ανοίξει ποτέ. Η κρίση απλά αποκάλυψε τους ερασιτέχνες και αντιεπαγγελματίες και κατέβασε από τους θρόνους πολλούς ξεχασμένους. Με υπομονή, σωστές επιλογές και, πάνω απ’ όλα, σωστούς συνεργάτες, έχω καταφέρει να ισορροπήσω την αλλαγή της εποχής που όλοι βιώνουμε».

Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα και ο χώρος της μόδας δεν έχει λεφτά, θα το γυρίσεις στο «νύχι», που το έχεις σπουδάσει;

«Όπως καθετί που κάνω, έτσι και το μόντελινγκ το κάνω με πάθος επειδή με γεμίζει. Δεν εξαρτώμαι οικονομικά από αυτό. Πάντως, έχω σκεφτεί να ανοίξω ένα men’s salon, έναν πολυχώρο περιποίησης ο οποίος θα αφορά αυστηρά και μόνο τους άντρες».
 
Γενικά σου αρέσει να περιποιείσαι τον άντρα;
«Όχι. Εξ ορισμού πιστεύω ότι στις σχέσεις αντρών-γυναικών ο άντρας είναι υπεύθυνος να περιποιείται τη γυναίκα και αυτή απλά να το αποδέχεται».

Στο κρεβάτι είσαι περιποιητική ή θέλεις από τον άλλο να τα κάνει όλα;
«Στο κρεβάτι αλλάζουν τα πράγματα. Μου αρέσει να του δείχνω πρώτη πόσο καλά μπορώ να τον περιποιηθώ και στη συνέχεια να ακολουθεί κι αυτός αντίστοιχα».

Έχεις δηλώσει: «Δεν πιστεύω ότι οι άντρες δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν πότε προσποιείται μια γυναίκα». Θέλεις να τους βοηθήσεις; Πώς μπορούν να το καταλάβουν;
«Αν δεν είναι προφανές, δηλαδή να έχω κάνει δυο πακέτα τσιγάρα μέχρι να βρει το σημείο G μου, τότε πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει την κραυγή αγωνίας, απόγνωσης ή πανικού από την κραυγή κορύφωσης».

Πώς μπορεί να βρει ένας άντρας το σημείο G μιας γυναίκας;
«Αναλόγως τον άντρα. Υπομονή να έχει και όλα τα βρίσκει».

Αυτός να έχει υπομονή, εσύ δεν έχεις, απ' ό,τι κατάλαβα...
«Ε, εντάξει. Να είναι παρατηρητικός στις αντιδράσεις της κοπέλας».


Τι άλλες χρήσιμες συμβουλές μπορείς να δώσεις στους άντρες για το σεξ;

«Να προσπαθούν να κάνουν τη γυναίκα να φτάνει σε οργασμό πριν από τη διείσδυση, να καταλάβουν ότι όλα έχουν το σωστό timing και δεν είναι για χόρταση και να μην ξεχνάνε ότι το καλύτερο μασάζ γίνεται με τη γλώσσα!».

Κάποιο λάθος που κάνουν και στο οποίο θα ήθελες να τους επιστήσεις την προσοχή;
«Οι άντρες θεωρούν ιδανικό τρόπο για να κάνουν σεξ το μηχανικό –βλ. sexmachine–, όπως είναι ο τρόπος λειτουργίας του κομπρεσέρ: πολύς θόρυβος, πολλή δόνηση, αλλά χωρίς απόδοση...».

Ποιο είναι το πιο τραβηγμένο πράγμα που έκανες για να ικανοποιήσεις κάποιον;
«Τον ερέθιζε να μας κοιτάνε κι έτσι μου ζήτησε να κάνουμε σεξ με ανοιχτές τις κουρτίνες και τα φώτα, σε κοινή θέα των γειτόνων. Το δέχτηκα, απλά μία εβδομάδα μετά μετακόμισα».

Ως Θεσσαλονικιά, ποια είναι η τοποθέτησή σου σε όλες τις αναμετρήσεις ως προς τις πόλεις, τους άντρες, τις γυναίκες; Για το Θεσσαλονίκη vs Αθήνα;
«Η Θεσσαλονίκη κρύβει μια μαγεία και είναι αναμφισβήτητα η πιο ερωτική και σεξουαλική πόλη της Ελλάδας. Άρα, έχει και τους πιο ερωτικούς άντρες. Μια Θεσσαλονικιά δίνει άλλον αέρα, γι’ αυτό και όταν πηγαίνει στην Αθήνα, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση, γίνεται είδηση. Η επιλογή μου να παραμείνω στην πόλη όπου γεννήθηκα μέχρι σήμερα είναι συνειδητή. Δεν αποκλείω το να έρθω κάποια στιγμή στην Αθήνα. Μια Θεσσαλονικιά άλλωστε είναι πάντα έτοιμη να διεκδικήσει έναν άντρα».

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide