Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Για μια Ελένη
Bookmark and Share
12/12/2011
Έλενας Τσίκλου

«Σίγουρα θα προσέξω έναν άντρα με προσωπικότητα και χιούμορ, αλλά όχι αν τα προβάλλει με το να γίνεται επίτηδες το επίκεντρο σε ένα μαγαζί ή μια παρέα».

«Ένα από τα πιο ωραία φλερτ που μου έχουν κάνει ήταν όταν μου έστειλε κάποιος μια φρουτοσαλάτα με φράουλες και σοκολάτα σε μια καφετέρια. Καθώς έφευγε, δεν μπορούσα να μην του μιλήσω και να μην τον ευχαριστήσω για την απόλαυση που μου πρόσφερε».

«Δέχομαι ευχάριστα κομπλιμέντα από τους άντρες, αρκεί να μην είναι πρόστυχα. Μπορούν να μου πουν κάτι για τα μάτια μου ή για το μαύρισμά μου».

«Ακόμη κι αν μου αρέσει κάποιος, αν αρχίσει να επιδεικνύεται ζητώντας, για παράδειγμα, τη γνώμη μου για το τι αυτοκίνητο να πάρει –“Porsche ή Lamborghini;”– ή προσκαλώντας με στο σπίτι του στη Μύκονο, δε θα ασχοληθώ μαζί του».

«Ένας αληθινός άντρας, ακόμη κι αν δεν έχει λεφτά, μπορεί να είναι large. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά καλής διάθεσης και καλών τρόπων. Επίσης, αν συνοδέψει εμένα και τις φίλες μου για ποτό, θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένος να κεράσει».

«Είναι καλό να υπολογίζει ένας άντρας τις επιθυμίες μιας γυναίκας, αλλά όχι να τη ρωτάει διαρκώς: “Τι θες να κάνουμε; Θες αυτό; Θες εκείνο; Θες το άλλο;”. Εκνευρίζομαι. Μου αρέσει να είναι δυναμικός, αποφασιστικός και να προτείνει εκείνος κάτι συγκεκριμένο».

«Θέλω ο σύντροφός μου να με προκαλεί σεξουαλικά συνέχεια, ακόμη κι αν δεν μπορούμε να ενδώσουμε λόγω ακατάλληλων συνθηκών».

«Το σεξ δεν είναι κάτι που “πρέπει να γίνει” ή κάτι που μπαίνει σε πρόγραμμα. Δεν πρέπει να είναι αναμενόμενο, τύπου να περιμένει να πέσουμε στο κρεβάτι».

«Μου αρέσει ο άντρας να έχει τρέλα και αυθορμητισμό. Να με σηκώσει, π.χ., από το κρεβάτι στις δώδεκα το βράδυ και να με πάει για βραδινό μπάνιο στην παραλία και εκεί να ζήσουμε μοναδικές στιγμές».

«Μια ωραία έκπληξη που μου έχουν κάνει ήταν όταν στα γενέθλιά μου είχε γεμίσει το σπίτι με γλυκά, τούρτες, παγωτά και έγινε των 9 1/2 εβδομάδων».

«Καλός εραστής είναι αυτός που δίνει προτεραιότητα στη δική μου ικανοποίηση και είναι διατεθειμένος να πραγματοποιήσει όλες μου τις φαντασιώσεις». 

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide